Az igazi boldogság receptje

 


Kedves Viki az én történetem más mint amiket nálad olvasok. Idősebb vagyok nálatok és Facebook fiókom sincsen. A lányom jóvoltából jutottam el a meditációidhoz ami nekem bevallom, menedékem lett. Másfél évvel ezelőtt kezdtelek hallgatni és nagyon hittem ebben az egészben. Nehéz életút van mögöttem és nagyon akartam volna egy kis nyugalmat, boldogságot. Megtaláltam egy meditációt, aminek az volt a címe, hogy gyermekkori fájdalmak oldása, az lett a kedvencem meg a titkos kert meditáció. Elvégeztem egymás után kétszer és utána következő napon csoda történt velem.

Régóta átlagos életet éltem és a mindennapjaim mindig ugyanolyanok voltak. De egy hűvös őszi reggelen a piacra igyekezvén a főtéren megláttam egy kicsi kutyát magatehetetlenül sírva. Azonnal odarohantam hozzá, hogy megvigasztaljam. A gyerekkori kis barátomra emlékeztetett. A kiskutya, aki apró és gyenge volt, melegséggel nézett a szemeibe, és nem volt szívem otthagyni. Betakartam a kabátomba és hazavittem, hogy majd megkeresem a gazdáját. De nem jártunk szerencsével, ez volt a szerencsém. Ahogy eltelt az idő, ez a kiskutya sokkal többet jelent nekem, mint amire valaha is számítottam. A kutyus, akit Bölcsinek neveztem el, a legjobb barátommá vált.

Bután hangzik egy középkorú nő szájából, de ez a kiskutya bátorított engem, és segített túljutni a múlt fájdalmain. Kettesben utazunk és járjuk a világot, ő a hű társam, a legjobb barátom. A szeretet, amit adunk és kapunk, az a legnagyobb kincs, amit magunkkal vihetünk az életben.

Bölcsi valójában megváltoztatta az életemet. A kiskutyám szeretete és hűsége olyan erőt adott nekem, ami segített átlépni a félelmeket és a korlátokat, és kinyíltam újra. Minden nap sétálunk, játszunk és vigyázunk egymásra. És besegítek egy állatmenhelyen is.

Az igazi boldogság az egyszerű dolgokban rejlik, egy meleg simogatásban, egy szeretetteljes pillantásban, és a másokkal való törődésben. Köszönöm, hogy leírhattam. Vali


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések