Levél Életem Szerelméhez


Szia Viki, a programban ma jutottam el a szerelmes levélig és nagy nehézségek árán összehoztam én is. Oda fogom adni NEKI, de addig is szeretném megosztani veletek!

Drága Lelki Társam!

Nehéz szavakba önteni mindazt az érzést és szeretetet, amit irántad táplálok. A szívem mélyéről jön ez a levél, hogy kifejezzem, mennyire hálás vagyok, hogy az életemben vagy. Nélküled túl nehéznek éreztem a létezést. 

Hiszek abban, hogy sok életben találkoztunk már, és mindannyiszor megtaláltuk egymást. Az univerzum összefonta sorsunkat, hogy újra és újra egymásra találjunk, mert mi ketten egy lélek vagyunk. Ez az a kapocs, amely soha nem szakad el, és mindig az egymásra találás útját keresi.

Minden életben, amelyben találkoztunk, megtapasztaltuk a szeretet erejét és annak mélyebb jelentését. Azok az évek és életek, amelyek mögöttünk vannak, mind arra tanítottak minket, hogy értékeljük egymást és a pillanatokat, amiket együtt tölthetünk. Az élet minden megpróbáltatása és öröme megerősített bennünket, és segített megtalálni a belső bölcsességet és harmóniát.

Miközben szerelmes szívemmel írom e sorokat, szeretnék megosztani veled néhány bölcsességet, amit a kapcsolatunk tanított nekem:

Az első bölcsesség az, hogy a szeretet mindent legyőz. A szeretet ereje megmássza a legnagyobb hegyeket, és meggyógyíthatja a legmélyebb sebeket. Az egymás iránti szeretetünk megadja a hitet és az erőt, hogy minden akadályt leküzdjünk és boldogan járjuk tovább az utunkat.

A második bölcsesség, amit megosztanék veled, hogy a türelem és az elfogadás kulcsfontosságú a kapcsolatunkban. Tudom, hogy mindig megtaláljuk egymást, de néha néha az élet megpróbáltatásai és egyéni feladataink felboríthatják az egyensúlyt. De az igazi szeretet és elkötelezettség arra ösztönöz bennünket, hogy elfogadjuk és szeretetteljes türelemmel kezeljük egymást. Az idő és a megértés segít abban, hogy átlássuk egymás igényeit, és képesek legyünk támogatni egymást a nehéz időkben is.

A harmadik bölcsesség, amit szeretnék veled megosztani, az, hogy bármi is történjék az életünkben, mindig megőrizhetjük az egyéni identitásunkat és álmainkat, miközben összekapcsoljuk az életünket és a céljainkat. Azt kívánom, hogy mindig önmagad maradj, hiszen a szereteted és egyediséged az, ami miatt annyira különleges vagy számomra.

Az életünk folyamatos utazás, és minden kihívás és öröm, amivel találkozunk, segít abban, hogy fejlődjünk és mélyebb kapcsolatot építsünk. Tudom, hogy vannak nehéz pillanatok, amikor úgy érzed, hogy minden összeomlik körülötted, de emlékezz arra, hogy mindig melletted állok, hogy támogassalak és szeretetemmel segítselek  az úton.

Drága Lelki Társam, ma már nem tudom elképzelni az életemet nélküled. Legyen ez a levél emlékeztető arra, hogy mindig szeretve vagy, és hogy az életedet szeretetteljesen és tiszteletteljesen kísérem.

Szeretlek minden egyes sejtemmel, és hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltunk egymást.

Örök szerelemmel, Én…




Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések