Az elfogadás és a szeretet olyan gyógyító erő, amely áthatja az egész életed


Emlékszel még, hogy hányszor érezted igazságtalannak életed történéseid, és kérdezgetted, hogy: -Miért pont velem történik mindez? 

Képtelen voltál elfogadni a körülményeid, egy szerencsétlen áldozatnak gondoltad magad, akinek nincs beleszólása a saját életébe.


Életünk során mindannyian találkozunk nehézségekkel, kihívásokkal, amelyek komolyan próbára teszik a hitünket és az elszántságunkat. Azonban a spirituális növekedés és a belső béke megtartása érdekében fontos megtanulnunk elfogadni és szeretni azt, akik vagyunk, valamint azt, ami körülöttünk van.


Az elfogadás mélyebb szinteken a jelenlétet jelenti, anélkül, hogy ítélkeznénk vagy ellenállnánk a valóságnak. Az elfogadás megtanít arra, hogy minden pillanatot érdemesnek és értékesnek tekintsünk, függetlenül attól, hogy az milyen kihívásokat vagy változásokat hoz magával.


A szeretet pedig a legmagasabb rezgésű energia, amely képes gyógyítani és összekapcsolni mindent és mindenkit az univerzumban. Ez azonban nem csak másokra vonatkozik, hanem önmagunk elfogadására és szeretetére is. 

Amikor feltétel nélkül képesek vagyunk elfogadni és szeretni magunkat, illetve másokat, akkor elkezdjük felismerni, hogy mindannyian egyek vagyunk, és ez az energia áthatja az egész teremtést.


Az elfogadás nyitja meg az utat a szeretet szabad áramlása felé, mely képes gyógyítani az életedet.


Az elfogadás és szeretet kölcsönös táncot járnak: az elfogadás megnyitja az ajtót a szeretethez, míg a szeretet mélyíti az elfogadást.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések