Június 18. Újhold: A szeretet és az elfogadás gyógyító ereje

 


Életünk során mindannyian átélünk olyan nehéz időszakokat, mint az elmúlt néhány év. A külső világban tapasztalható feszültségek és a belső konfliktusok egyaránt hatással vannak ránk. Ilyenkor érthetjük meg igazán, hogy a legnagyobb erőforrásunk a szeretet és az elfogadás. Ezek az érzelmek nem “csak” gyógyító hatással bírnak, de képesek összekapcsolni minket egymással és segíthetnek az együttműködésben. Az újhold energiája most különösen felerősítheti ennek igényét magunkban. 

A szeretet a legmagasabb rezgésszintű érzelem, amely képes átformálni az életünket. Amikor megtapasztaljuk a szeretetet, azonnal érezzük a belső gyógyulást és a boldogságot. A szeretet ereje hajt minket előre a nehézségek ellenére, megőrzi a lelki békénket és segíthet, hogy ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni.

Az elfogadás egy olyan erőteljes érzelem, amely lehetővé teszi számunkra, hogy feltétel nélkül szeressük önmagunkat és másokat is. Az elfogadás segít elengedni a negatív gondolatokat és az önkritikát, és helyette tiszteletteljes és megértő hozzáállást alakít ki. Amikor elfogadjuk önmagunkat és másokat, lehetőséget teremtünk a gyógyulásra és a fejlődésre. Az elfogadás erőt ad nekünk ahhoz, hogy átlépjünk a félelmeken és megbocsássunk, ami mélyebb kötődésű kapcsolatokat eredményez.

Ha nehéz helyzetbe kerülsz, mindig tedd fel magadban a kérdést: -Én okoztam mindezt? Tudok változtatni rajta? 

Ha a válaszod egyértelműen igen, akkor ne aggódj, hiszen rajtad múlik minden. 

Ha a válaszod nem, akkor se aggódj, hiszen nem rajtad múlik a helyzet kimenetele. Bárhogy is van, fogadd el, ami jelenleg körbevesz, mert ebben vannak a feladataid. Az elfogadás felszabadít! Az elfogadás megnyugtat, gyógyítja a félelmeket! 

Az újhold arra hívja fel a figyelmünket, hogy a szeretet és az elfogadás ereje mély gyógyító hatással bír. Amikor szeretetteljes környezetben vagyunk, a testünk és a lélekünk is képes regenerálódni. A szeretet energetikai erőforrásként működik, amely meggyógyíthatja a sebzett szívünket. Amikor elfogadjuk és szeretjük önmagunkat, képesek vagyunk felszabadítani a belső blokkokat és traumákat, és teret engedni a gyógyulásnak.

Az újhold energiája támogatja az újrakezdést és a belső változást. Segíthet összehangolni a szeretet és az elfogadás energiáját. Ez az időszak lehetőséget nyújt arra, hogy elengedjük a múlt fájdalmait és megnyissuk szívünket a szeretet és az elfogadás felé.

Ez a néhány nap kedvező lehetőségeket kínál a kölcsönös támogatásra, a megbékélésre és a közös célok megvalósítására. Az újhold ereje segíthet áthidalni az ellentéteket, összehangolni az energiákat és erősíteni a kapcsolatokat.

Ahhoz, hogy kiaknázzuk a szeretet és az elfogadás gyógyító erejét az újhold időszakában, fontos, hogy hozzáállásunkban és viselkedésünkben is megnyilvánuljanak ezek az érzelmek. Szeretetteljes és elfogadó módon kommunikáljunk másokkal, támogassuk és bátorítsuk egymást a nehéz időkben. Engedjük, hogy a szeretet és az elfogadás vezesse cselekedeteinket, és figyeljünk arra, hogy másokat ne csak szavakkal, hanem tetteinkkel is támogassunk.


Az újhold időszakában érdemes elvonulni egy csendes helyre, hogy kicsit átgondolhassuk az életünket és a kapcsolatainkat. Vizsgáljuk meg, hol van szükségünk gyógyulásra vagy változásra. Az újhold energiáját felhasználva hozzunk tudatos döntéseket, hogy előre léphessünk a szeretet és az elfogadás útján.


A júniusi újhold üzenete számodra: 

-Ismerd fel, hogy minden lény méltó a szeretetre és az elfogadásra, beleértve önmagad is.

-Gyakorold az önszeretetet és az önelfogadást újhold idején, és hagyd el a kritikát és az önvádat.

-Küldj szeretetet és pozitív gondolatokat embertársaid felé az újhold erejével

-Engedd el a haragot és a sérelmeket, inkább válaszd a megbocsátást és a békét.

-Fogadd el mások nézőpontját és véleményét még akkor is, ha nem értesz velük egyet.

-Tölts időt a természetben, és érezd földanya mindent átható, feltétel nélküli szeretetét

-Használd az újhold energiáját újrakezdésre és célkitűzésre

-Tisztítsd meg a környezetedet és az otthonodat, hogy helyet teremts az új energiák számára.

-Kérj segítséget az univerzumtól, hogy támogassa céljaidat

-Adj hálát az újholdnak, mint az új kezdetnek és a spirituális növekedés időszakának.

Sok sikert kívánok hozzá! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések