A szív országába születtünk


Az egész világon egyedülálló és különleges közösség a magyar nép, akinek szívét és lelkét a nemzeti identitás, a kulturális gazdagság és az ősi hagyományok határozzák meg. Magyarnak születni kiváltság, hiszen a szív népe vagyunk, terjesztjük a szeretetet, a fényt az egész világban. 


Magyarország spirituális szempontból különleges helynek számít, és számos előnye van annak, ha valaki ebben az országban él. A magyar föld számos szakrális helyet és energetikai csomópontot rejt, amelyek mélyebb spirituális élményeket és fejlődést nyújthatnak az itt élők számára. 


Országunkban található a Föld szívcsakrája (Dobogókő), vagyis egy rendkívül erős energetikai központ, ahol könnyen kapcsolatba léphetünk az egyetemes tudattal. Lehetővé tesz számunkra egy magasabb rezgésszintet.


Azt gondolom, hogy a magyar emberek nagyon leleményesek és kreatívak, rendkívül sok területen értünk el kiemelkedő eredményeket. 

Népünk szívében megtalálható egy sajátos érzékenység. Mindenhol ott vagyunk, ahol segítségre van szükség, és messze földön híresek vagyunk vendégszeretetünkről. 

Erősek és kitartóak vagyunk, mindig tudunk alkalmazkodni a  körülményekhez. A történelem megedzett bennünket, úgy gondolom, hogy képesek vagyunk bármire. Tudatosak és érzékenyek a magyar emberek, a világ bármely részén képesek megélni és terjeszteni a fényt. 


Legyünk büszkék arra, hogy magyarnak születtünk, hiszen különleges közösségként emelkedünk ki a világ sokszínű társadalmából. Azt gondolom, hogy fontos szerepet szánt nekünk a Teremtő. Küldetésünk, hogy továbbadjuk a fényt, az erőt és a tudatosságot, amit születésünkkor magunkkal hoztunk. További feladatunk, hogy hozzájáruljunk a világ fejlődéséhez és békéjéhez. Minden képességünk megvan ahhoz, hogy élhető légkört teremtsünk magunk körül, ha összefogunk és felvállaljuk a saját erőnket. Itt az idő, hogy megmutassuk, kik vagyunk valójában! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések