Belső gyermeked üzenete

 


Életünk során olykor elfelejtjük a legfontosabb dolgokat. Elveszünk a világ zajában, a kötelességek sűrűjében, és a külvilág elvárásaival terhelve éljük mindennapjainkat. 

Azonban most engedd meg, hogy ebben a szent pillanatban emlékeztesselek rá, hogy a bölcsesség és a képesség, hogy felismerd az élet valódi  értelmét, még most is ott van benned. 


Emlékszel még azokra az időkre, amikor a világ tele volt csodákkal? Mikor minden új helyzet varázslatosnak tűnt, és a legkisebb dolgokban is megláttad a szépséget? 

A gyermeki érzékenység, a tisztaság és a kíváncsiság most is ott van benned mélyen, a zajos felnőtt világ alatt.

Belső gyermeked az, aki sosem fél kifejezni az érzelmeit. Aki felszabadultan nevet, örül a napfénynek és a virágoknak a réten. Aki bátran kiáll a viharba is, hogy megérezhesse az esőcseppek érintését a bőrén. Aki belefeledkezik abba, amit éppen csinál, mert képes megélni a pillanat varázsát. 

Emlékszel, hogy milyen boldog voltál, ha rajzoltál, hintáztál, vagy éppen a katicabogarakat csodáltad az erdőben? Vagy amikor egy színes lufikat adtak a kezedbe? Vajon ma miért nem éljük meg ezeket az apró örömöket és varázslatos pillanatokat az életünkben?


Hidd el, hogy belső gyermeked hű marad önmagához. Ő mindig tudja, mit akar valójában. Ő az, aki olyan álmokat és célokat dédelget, melyek igazán szívéből fakadnak. Nem akar megfelelni senkinek, nem érdekli, mit gondolnak róla mások. Őszinte álmokat dédelget, amelyek meghatározzák léte értelmét és irányát.

Ma arra kérlek téged, hogy ne engedd, hogy a benned élő gyermeket elnyomják! Lépj kapcsolatba vele, hadd szóljon hozzád az álmaid, a vágyaid és a remény hangján. Hadd segítsen neked megtalálni az apró örömökben az igaz boldogságot.


Belső gyermeked azt üzeni, hogy szeresd és tiszteld magad annak, aki vagy. Fogadd el minden hibádat és erősségedet, hiszen ezek tesznek téged teljesen egyedivé. Ne érdekeljen mások véleménye, csakis a saját szívedre, megérzésedre hallgass. 


Legyen bármilyen viharos is körülötted a világ, belső gyermeked mindig ott van, hogy emlékeztessen arra, hogy a békét és boldogságot a szíved mélyén megtalálod. Engedd meg magadnak, hogy újra felfedezd ezt a csodálatos belső világot, és hagyd, hogy az érzéseid vezessenek céljaid felé tovább az úton.


Szeretettel, Én


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések