Álmodtam egy világot magamnak...


Az éj sötét leple alatt, mikor felragyognak a csillagok az égen, és a csend beburkolja a világot, egy különleges utazás veszi kezdetét, mely a lelkünk mélyére vezet. Itt az álom és a valóság eggyé válik, nincsenek korlátok, félelmek és bizonytalanság. Megtapasztalhatjuk a szabadság érzését, hiszen itt sem idő, sem tér nem létezik. Minden pillanat örökkévaló, és rendkívül különleges. Ebben a világban a múlt és a jelen összefonódik, és tisztában vagyunk azzal, hogy mi vagyunk a jövőnk teremtői, alkotói.


Ez a világ nem csupán a vágyaink helyszíne, hanem egy spirituális tér, ahol találkozhatunk a saját lelki mélységeinkkel. Szembesülhetünk önmagunkkal, és megérthetjük a lelkünk mélyén szunnyadó érzéseket. 

Itt kapcsolatba léphetünk egy magasabb rendű tudatossággal, és megnyithatjuk az ajtót a spirituális növekedés előtt. Találkozhatunk vezetőinkkel, angyalokkal vagy más szellemi lényekkel, akik segítenek minket életünk útján. Megtapasztalhatjuk az isteni jelenlétet, és megérezhetjük a szeretet és a fény erejét.


Álmodtam egy világot magamnak…  és nap mint nap, mikor elmerülök önmagamban, megnyitom az ajtót ennek a különleges világnak. Itt megtalálom az inspirációt és a békét, és megtapasztalom a szellemi gazdagságot. Itt nincsenek korlátok, csak végtelen lehetőségek.


Eljuthatok azokra a helyekre, melyek a fizikai világban nem léteznek, de a lelkem mélyén nagyon is valóságosak. Itt felfedezhetem a fantázia és képzelet határtalan világát. Lehetek űrhajós, kalóz, vagy éppen varázsló, és felfedezhetem a világegyetem titkait.


Ebben a világban nincs idő. Itt minden pillanat örökkévaló, és minden álom végtelen. A jelenben létezhetünk gondok és aggodalom nélkül.


Álmodjunk tovább, és hagyjuk, hogy vágyaink vezessenek minket az ismeretlenbe, ahol a lehetőségeink végtelenek. És ne feledjük: Az életünk egy csodálatos utazás, melynek minden pillanatát mi alkotjuk és teremtjük álmainkon át… 


Kedves Barátom! Álmodj tovább!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/

Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html

Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A

Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések