Advent második vasárnapja

 

Advent második vasárnapján a "Remény Angyala" látogatja meg a Földet, a várakozás és a remény ajándékát hozza el nekünk. Ez most különleges jelentőséggel bír, hiszen egy nagyon erőteljes, nehéz időszak van a hátunk mögött. 😇


A következő héten a Remény Angyala megkeresi a szeretetet minden egyes ember szívében. Ezzel az érzéssel járulhatunk hozzá az egész világ gazdagságához. Vajon mennyi fény lakik a szívedben? Tudsz reményekkel és szeretettel telve gondolni a jövőre egy ilyen nehéz időszak után? Hiszed, hogy a megpróbáltatások most véget érnek? 


Van egy teljes hét, hogy eljuss az elengedéshez, a megbocsátáshoz. Hogy megszabadíts a fájdalmaktól lelkedet. Hogy megnyisd a bezárt szíved, és újra tudj bízni.


Kérlek, ne az legyen most a cél, hogy tudj adni. A cél az legyen, hogy tudj befogadni. Fogadd be a remény angyalának üzenetét a lelkedbe. Fogadd be a reményt a szívedbe. Oly sokáig vergődtél a szeretetlenségben. 


A remény fénye segítsen megérteni a múlt tanulságait, és megtervezni a jövőt. Az adventi időszakban az elmúlt év tapasztalatai és a következő év tervei segítenek megerősíteni a reményt a szívünkben.


Kérd az angyalt, adjon hitet! Kérj szeretetet, megnyílást, bőséget és törődést. Kérj teljességet, békét és harmóniát, hogy egy hét múlva várakozással fogadd az öröm angyalát! 😇❄️


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések