Búcsúzz el 2023-tól


Búcsúzz el a 2023-tól és üdvözöld az új év kihívásait! December vége a legtökéletesebb időszak, hogy áttekintsd az elmúlt hónapok eseményeit és a bölcsesség lencséjén át levond a tanulságokat, hogy segíthessenek járni a jövő útját.

Búcsúzz el a felesleges terhektől, melyek csak visszahúztak az év során. Engedd el a régi sérelmeket és a haragot, hogy tiszta lappal kezdhess neki az új esztendőnek. Ne hordozd magaddal a fájdalmakat, félelmeket, mert megnehezítik a haladást. 

Búcsúzz el a bizonytalanságtól és az önkorlátozó hiedelmektől. Ne feledd, hogy ezek csak benned léteznek, nem a valóságot mutatják. Nyisd meg a szíved az új lehetőségek előtt, és higgy abban, hogy képes vagy a változásra és a fejlődésre.

Légy tudatos! Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket szándékozol elengedni, és érezd a megkönnyebbülést a tudattól, hogy mostantól egy új fejezet kezdődik az életedben. Nyílj meg a lehetőségekre, és nyitott szívvel, önmagad iránti elköteleződéssel lépj át az új év kapuján.

Búcsúzz el azoktól az emberektől, akik csak elvesznek, de hozzáadni nem tudnak az életedhez. Az új évben hozz létre egészséges kapcsolatokat, amelyek támogatják és inspirálják a személyes fejlődésedet. Lépj ki a komfortzónádból, és találd meg azokat, akik ösztönzően hatnak rád és segítenek elérni az álmaidat.

Búcsúzz el az év utolsó napján mindentől, ami megakadályozhat abban, hogy teljes mértékben élvezd az életet. Élj úgy, hogy az tényleg tükrözze valódi önmagad. Ne feledd, hogy minden év egy új lehetőség, és te magad alakíthatod a jövőd aszerint, amit megálmodtál!

Vidd magaddal mindazt a bátorságot, bölcsességet és szeretetet, amire szükséged van az új év kihívásaihoz. Legyen tele az elkövetkezendő éved örömmel, sikerrel és pozitív változásokkal! Kívánom, hogy az új év hozza el számodra mindazt, amire vágysz, és találd meg azt, amit oly régóta keresel. 

Boldog új évet kívánok! Viki

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések