December 12. Újhold: A csodák időszaka

 


Ma újhold! 

A decemberi éjszakák egyre csendesebbek és hidegebbek, de a csillagok ragyogása még intenzívebben tűnik elő a sötét égbolton. A december egyik legvarázslatosabb pillanatához érkeztünk: az újholdhoz, ami az újjászületés és a belső erőforrásaink feltöltésének lehetőségét hordozza magában. Ez most a lezárások és az újrakezdés időszaka. Az égbolt fekete szőnyegéről a decemberi újhold különleges energiát sugároz a Földre. Lehetőséget kínál arra, hogy elengedjük az elmúlt év terheit és negatív energiáit, és új célokat, álmokat tűzzünk ki a következő évre. Ezen kívül a belső béke és harmónia megteremtésének remek lehetőségét hozza el számunkra. 

A napokban szakítsunk időt arra, hogy elgondolkodjunk az elmúlt év tanulságairól, sikereiről és kihívásairól. Ez az időszak arra ösztönöz, hogy mélyen magunkba nézzünk, és megtaláljuk azt a belső erőt, amelyre szükségünk van az új év kihívásainak teljesítéséhez.

A decemberi újhold egyben lehetőséget kínál a lelki megtisztulásra is. Ahogyan a hold visszavonul az égi színpadról, mi is hátra hagyhatjuk mindazt, ami már nem szolgál minket, ami csak terhet jelent életünk útján. Legyen szó akár negatív gondolatokról, régi sérelmekről vagy elavult szokásokról, itt az ideje, hogy elengedjük, és helyet adjunk az újnak.

Legyen a decemberi újhold az összpontosítás, a tisztulás és a motiváció időszaka, amely által a következő év teljes fényében ragyoghat majd.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések