Január 25. telihold: Érzelmi nagytakarítás



A januári telihold brutálisan ers energiái arra ösztönöznek, hogy a lelkedhez fordulj tanácsért. Minden kérdésre ott van benned a válasz, de vajon hajlandó vagy meghallani a lelked szavát? 

Megfigyeltem az elmúlt években, hogy általában az év els teliholdjának idszaka az, amikor az emberek elször elbizonytalanodnak a céljaik felé vezet úton. Ilyenkor találják szembe magukat az els nehézségekkel. 

Ha te még itt vagy és vannak álmaid, akkor sokkal elrébb tartasz mint az embertársaid nagy része, ezt ne feledd! Ne engedd, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítson a céljaid felé vezet úton! Tartsd észben, hogy ez az az év, amikor minden jóra fordulhat, ha hagyod! Engedd el a megfelelési kényszered, és hallgass a bels hangodra. 

Az emberek általában nagyon különbözek, és a véleményük is eltér lehet. Azonban nehéz megrizni a saját személyiségünket és az egyéni gondolkodásunkat, ha túlzottan függünk mások véleményétl és befolyásától. Íme néhány tipp arra, hogy hogyan engedheted el mások véleményét és hogyan válhatsz önállóbbá: 

Ismerd meg a saját gondolataidat és érzéseidet: Az els lépés az, hogy tisztában legyél saját érzéseiddel és gondolataiddal. Tudnod kell, hogy mi az önálló véleményed és nézeted egy adott témával kapcsolatban. Ha bizonytalan vagy valamiben, ne félj további információk után kutatni, hogy segítsenek meghozni a saját döntéseidet. 

Légy önmagad: Az egyik legfontosabb dolog, amit megtehetsz, hogy minden helyzetben önmagad maradsz. Ne próbálj megfelelni mások elvárásainak vagy hasonlítani bárkire. Legyél büszke arra, aki vagy, és higgy abban, hogy a valódi értékeidet és a személyiségedet értékelni fogják. 

Vizsgáld meg az okokat: Ne fogadd el vakon, amit mások mondanak! Gondolkodj el, hogy az illet a véleményét mire alapozza. Lehet, hogy van értelme annak, amit mond, de lehet, hogy csak egy szk látókör vagy elítéletes álláspontot tükröznek. Az információ és a nézpontok sokfélesége segít abban, hogy alaposabban megértsd a dolgokat, és több szempontot is mérlegelj. 

Fogadd el a másikat: Nem kell egyetértened mások véleményével, de fontos tudni, hogy k is jogosultak a saját nézeteikre, ugyanúgy, mint te. Nem kell sajátodként elfogadni, de tartsd tiszteletben mások nézpontját! 

Ha a döntésed másoknak nem tetszik, akkor se ijedj meg, mert az a legfontosabb, hogy te magad azonosulj vele és h maradj az érzéseidhez. 

Ha ezt sikerül elsajátítani, akkor az életünk sokkal gazdagabb és boldogabb lehet. 

A telihold üzenete számodra az, hogy merj önmagad lenni, és engedd el végre azt, aki voltál. Ne azonosulj a tavalyi éneddel. Most az vagy, akinek hiszed magad! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések