Jelek az Univerzumtól


“Lehet, sokszor érezted már, hogy olyan jól jönne egy kis segítség a nehéz idkben. Ha valaki megmondaná, merre indulj, mit tegyél, hogy magad mögött hagyd a sötétet. 

Hiába kérsz, úgy érzed, nem kapsz. Nem kiabálja füledbe senki a megoldást. Kérdezel, és a válasz csak a néma csend... Pedig hidd el, az Univerzumban rend van. Az rangyalod megérzések formájában mindig üzen neked. Amikor megtörténik egy esemény, azonnal megszólal benned a kis hang: ÉREZTEM! 

Meg kell tanulnod bízni az ösztöneidben. Érzéseid mindig elvezetnek oda, ahová menned kell. Ne késlekedj, ne kételkedj, csak kövesd az útmutatást. A hirtelen megjelen érzések mindig jelzésként szolgálnak. Arra figyelj, hogy amikor összeszorul a gyomrod, vagy bizsereg a mellkasod, milyen gondolat futott át rajtad éppen. 

Ha többször visszaköszön valami az életedbe, az egyértelm jelzés lehet, hogy az adott dologgal feladatod van. Pl. ha háromszor kerül szemed elé ugyanaz az újsághirdetés. Ha több éjszakán keresztül ugyanazzal kapcsolatban álmodsz. A jeleket csak te tudod megfejteni, csak te tudhatod, milyen tanulnivalót hordoznak számodra. Egy biztos: oda kell figyelni rájuk. 

Van, amikor egy dal, egy újságcikk, vagy akár egy kifestend kép próbál kommunikálni veled. Kinyitod a könyvet és ott van számodra az üzenet. Még a könnyed is kicsordul, úgy a lelkedbe mar. 

Figyeld meg, hol járnak egész nap a gondolataid, mely nótát dalolászod magadban. Vajon mit üzen neked? 

A testi tünetek szintén egyértelm jelzések, amin keresztül lelked üzen neked. Felhívja figyelmed a negatív gondolati programokra, amiktl itt az id megszabadulni. Tudatni akarja veled, hogy szabadulj meg az önbüntetéstl. 

Pihenj meg egy kicsit a hétköznapok forgatagában, kapcsold ki magad, és figyelj a lelkedre! Ott van minden kérdésedre a válasz, hidd el! rangyalod ott van veled, fogja a kezed. Figyeld a jeleket, így nem fogsz eltévedni soha! “

Idézet Guzsik-Mohácsi Viktória: Útmutató a léleknek című könyvéből

A könyv megvásárolható: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések