Március 25. telihold: Szenvedélyek viharában


A márciusi teliholdnak óriási rendez ereje van, ezért felbolydulhat körülöttünk minden. Erteljesebbek az érzelmi hullámvasutak, növekszik a szorongás, az ingerlékenység, a nyugtalanság. Ez különösen megzavarhatja az alvási ciklusunkat. Ugyanakkor n az aktivitás, az éberség, és az intuíció is fokozódik. Ezért fontos odafigyelni az egészséges életmódra, a megfelel pihenésre és a relaxációra. 

A márciusi telihold idszaka ersítheti a romantikus érzelmeinket, és növelheti a szenvedélyt a kapcsolatainkban. A sok idegeskedés, a világban jelen lév feszültség is növelheti a konfliktusok és viták valószínségét. Az érzések megersödnek, és az embereknek nehéz megrizni a hidegvérüket és az objektivitásukat. Az érzelmek fokozódása nehézkessé teszi a kommunikációt. Az emberek most könnyebben félreérthetik egymást, ami nézeteltérésekhez vezethet. Fontos, hogy a kapcsolatunkban folyamatosan kommunikáljunk, és dolgozzunk azon, hogy megértsük egymás igényeit és érzéseit. Lényeges, hogy közösen találjunk megoldást az esetleges problémákra. 

Most hajlamosabbak vagyunk impulzív döntéseket hozni, például elköltözni, szakítani vagy éppen meggondolatlanul összekötni az életünket valakivel. 

Most mindenki fáradtabb, mintha képtelenek lennénk úgy igazán kipihenni magunkat. 

Most a tavasz kezdetén, a telihold környékén érdemes életünk több területén nagytakarítást végeznünk. Így jobban lekötjük a sok felgyülemlett energiát, és nem a hozzánk közel állókon vezetjük le a feszültséget. 


Megerősítések a márciusi teliholdhoz: 

-Telihold idején is képes vagyok megrizni a nyugalmamat és a lelki egyensúlyomat. 

-Az egészséges életmód segít abban, hogy könnyebben megbirkózzak az életembe lép kihívásokkal. 

-Nyugodtan és megfontoltan kommunikálok másokkal. -Szeretem magam. A saját igényeim a legfontosabbak számomra. 


Meditáció a márciusi teliholdhoz 

Képzeld el magad egy csendes, nyugodt helyen a természetben, ahol a telihold fénye ragyog. Lélegezz be az orrodon át jó mélyen, majd a szádon engedd ki a levegt. Ismételd ezt néhányszor, majd kezdj el a saját ritmusodban lélegezni. Csak pihenj, engedd el magad teljesen. Rövidesen egy tó jelenik meg a lelki szemeid eltt, ami hívogat magához. Sétálj oda a tó partjára és dobj egy kavicsot a vízbe. Látni fogod, hogy a csobbanás egyre nagyobb gyrket hoz létre a víz felszínén. Ahogy figyeled a süllyed kavicsot és a hullámzó vizet, engedd szabadjára az érzéseidet. Tedd fel magadnak a kérdést: Mi az, ami még mindig fáj a múltamból? Ami miatt nem engedem meg magamnak a boldogságot? Hagyd, hogy ezek az érzések és gondolatok megjelenjenek, de ne ragaszkodj hozzájuk. Engedd, hogy elússzanak, és lásd, ahogy a gyrk lassan eltnnek a víz felszínén. Töltekezz fel a telihold fényébl, majd lassan búcsúzz el ettl a csodás helyszíntl. Tudatosan hozd magaddal a nyugalmat és a békét a mindennapokba. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




 

Megjegyzések