Március, az új lehetőségek időszaka


 "A tavasz a megújulás és a megnyílás időszaka, amikor a természet is új életre kel. A téli hónapokat követően a március lehetőséget nyújt arra, hogy felfrissüljünk, új energiákkal töltekezzünk, és elinduljunk a megújulás felé vezető úton. 

A természet is elkezdi újra kibontakoztatni szépségeit. A fák virágba borulnak, a tavakon és a folyókon megolvad a jég, és az állatok is előbújnak menedékeikből. Az ébredő természetben pedig sok lehetőség rejlik számunkra is.
A tavasz a szabadban való mozgásra csábít, és ennek számos előnye van az egészségünkre nézve. Azoknak, akik sok időt töltenek a természetben, javul az egészségi állapotuk, jobban alszanak és sokkal kiegyensúlyozottabbak. Emellett a szabadban való mozgás egy nagyszerű módja annak, hogy új kapcsolatokat alakítsunk ki, vagy megerősítsük a régi barátságokat. 

Az újjászülető természet arra ösztönöz, hogy megnyíljunk mi is. Most friss energiákat kaphatunk egy általános megújuláshoz. 

Azok számára, akik szeretnének javítani szerelmi életükön, a március remek lehetőséget ad, hogy megismerkedjenek új emberekkel vagy erősítsék a meglévő kapcsolataikat. 

Itt az idő, hogy elengedjük az önsajnálatot, és elinduljunk az elfogadás és a szeretet felé. 

A márciusi napéjegyenlőség (március 20) az év egyik legfontosabb időszaka. Energiái beteljesülést hozhatnak, beérhetnek azok a dolgok, amikre évek óta várunk. 

Összességében a március lehetőséget ad, hogy elengedjük az önsajnálatot, élettel töltsük meg a hétköznapokat és élvezzük az elmúlt években elvetett magok gyümölcseit. "

Idézet Guzsik-Mohácsi Viktória: 2024-es Holdnaptár és éves tervező könyvéből

Könyv rendelése: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések