A június 22-i telihold különleges energiái: Ráismerni életed feladatára


A júniusi telihold idején az égi erők még intenzívebben segítenek, hogy az emberi lélek megerősödjön, és továbbhaladjon a személyes fejlődés útján. Ez az időszak energetikailag rendkívül erős, hiszen 20-án van a nyári napforduló, 23-án pedig Szent Iván-éj, a varázslatok éjszakája. Ez egy kiváltságos időszak, amikor a teremtés könnyebben megvalósul, és a spirituális energiák felerősödnek.

Ez egy olyan időszak, amikor a mélyre elásott érzelmek felszínre törnek, és lehetőséget adnak arra, hogy az ember felszabadítsa magát az elavult gondolatoktól, érzelmektől és szokásoktól. Most fókuszba kerülhetnek azok az életterületeink, amelyekben hiányzik az egyensúly. Lehet, hogy a munka és a magánélet között kell megtalálni a harmóniát, vagy időt kell végre szakítanunk önmagunkra.

A júniusi telihold lehetőséget ad arra, hogy reflektáljunk az életünkben történt változásokra. Az év első felében már sok mindent megéltünk, és az égiek most terelgetnek bennünket afelé, hogy megvizsgáljuk az életünkben bekövetkezett változásokat és azok hatásait. Ez segíthet abban, hogy továbbhaladjunk a személyes fejlődésünk útján, és még inkább megerősítsük a hitünket és a megérzéseinket.

A telihold arra buzdít, hogy mélyen belenézzünk az életünkbe, és megvizsgáljuk a sorsunkat, a feladatainkat és az ambíciónkat, amiket magunkkal hoztunk ebbe az inkarnációba. Ez az energia lehetőséget nyújt, hogy a fizikai világ mögé lássunk, és megtaláljuk a belső vezetést, ami segít felismerni az életfeladatunkat.

A telihold azt üzeni, hogy tudatosan engedjük el azokat az érzelmi és mentális blokkokat, amelyek korlátozzák az életünket. Ezek lehetnek régi sérelmek, negatív gondolatok vagy másoktól átvett meggyőződések, amelyek akadályozzák az előrehaladást az életfeladatunk felé. Most lehetőséget kapunk arra is, hogy szembenézzünk ezekkel a gátakkal és megszabaduljunk tőlük.

Ha ebben az időszakban figyelmesek vagyunk és befogadjuk a spirituális energiákat, akkor mélyebb megértést és tudatosságot szerezhetünk az életünk és az életfeladatunk kapcsán. Különösen érdemes ilyenkor rituálékat végezni, meditálni, vagy akár egyszerűen csak csendben lenni és figyelni a belső hangunkra. A kristályok, mint például a holdkő, ametiszt vagy hegyikristály, ebben az időszakban különösen hatékonyak lehetnek, és segíthetnek a spirituális energiák befogadásában és a személyes célok elérésében.

Az idei júniusi telihold tehát nem csak az érzelmeink mélyebb megértését hozza el, hanem egy kivételes lehetőséget is arra, hogy tudatosan alakítsuk életünket és előrelépjünk spirituális utunkon.


Megerősítések a júniusi teliholdhoz: 


Hatékonyan osztom be az idmet, ezért folyamatosan haladok elre életem minden területén. 

Értékes és hasznos vagyok.

A hála és a pozitív attitd segít abban, hogy hatékonyan kezeljem a munkám és a magánéletem kihívásait és jobban összpontosítsak az életfeladatom megtalálására. 


Kreatív gyakorlat a júniusi teliholdhoz:


Írj egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretsz vagy szeretnél csinálni, és amelyekben szerinted jó vagy. Ezután gondold át, hogyan tudnád ezeket a dolgokat összekapcsolni az életfeladatoddal. Írd le az ötleteidet, és vizsgáld meg, hogy milyen új lehetségeket találtál az sorsfeladatod felé vezet úton. 


Meditáció a júniusi teliholdhoz: 

Feküdj le kényelmesen, hunyd le a szemedet, és vegyél egy mély lélegzetet, majd a szádon át fújd ki a levegt. Ismételd ezt meg néhányszor, és érezd, hogy az egész tested ellazul. Engedd el az összes gondolatodat, és csak magadra figyelj. Képzeld el, hogy egy tengerparton vagy, a nap már lenyugvóban van. Figyeld, ahogy eltnik a horizonton, és érezd a nyugalmat, amely körbevesz. Lassan felbukkan a telihold, a tenger hullámai egyenletesen hömpölyögnek a part felé. Lélegezd be a friss tengeri levegt, és érezd a frissességét. A Hold fénye beburkolja a testedet. Figyeld meg, hogy milyen érzéseket vált ki belled a tenger és a telihold. Kérd meg az Univerzumot, hogy segítsen rátalálni az életfeladatodra. Gondold át azokat a dolgokat, amelyek felkeltik az érdekldésedet, és igazán felébresztik benned a szenvedélyt. Figyeld meg, hogy milyen képek, gondolatok vagy érzések merülnek fel benned. Végül köszönd meg a segítséget, és ígérd meg magadnak, hogy figyelni fogsz az az intuícióidra, amikor lépéseket teszel az életfeladatod felé. Végy néhány mély lélegzetet és lélekben térj vissza a jelenbe. 

Telihold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=mEw1lVTHZEQ&list=PL-ygW0f10SX8KvHLJZi-3ihw7pV6undH_&index=1&t=1078s


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




 

Megjegyzések