Amikor megérted...

 


Amikor megérted, hogy a kudarc nem a vég, hanem egy új kezdet lehetősége, a félelem helyét átveszi a bátorság.

Amikor megérted, hogy a legnagyobb tanítóid az életedben éppen azok az emberek, akik leginkább próbára tesznek, akkor majd elfogadod őket, és hálás leszel a tanításaikért.

Amikor megérted, hogy a boldogság nem egy cél, amiért küzdeni kell, hanem egy állapot, amit meg kell élni, minden pillanat értékessé válik.

Amikor megérted, hogy minden egyes tapasztalat, -legyen az számodra jó vagy rossz-, hozzájárul a növekedésedhez, a nehézségeket is lehetőségeknek fogod látni.

Amikor megérted, hogy a változás az egyetlen állandó dolog az életben, nem fogsz ragaszkodni a múltadhoz, hanem nyitott leszel az új lehetőségre.

Amikor megérted, hogy az élet nem egy verseny, hanem egy utazás, ahol mindenki a saját tempójában halad, többé nem fogod magad összehasonlítani másokkal, hanem megbecsülöd a saját fejlődésedet.

Amikor megérted, hogy a szeretet nem csupán egy érzelem, amit adunk vagy kapunk, hanem egy létállapot, akkor a kapcsolataid értékesebbé válnak.

Amikor megérted, hogy az életed célja nem mások elvárásainak megfelelni, hanem a saját utadat járni, akkor képes leszel döntéseidben a belső hangodra hagyatkozni.


Amikor megérted, hogy a jelen pillanat az egyetlen valóság, és minden más csak illúzió, végre felszabadulsz a múlt terhei és a jövő félelmei alól. Tudni fogod, hogy jó helyen vagy, a megfelelő időben. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések