Arra vágyom, hogy egy kapcsolatban önmagam lehessek

 


Tudod, hogy mire vágyom igazán? Arra, hogy végre önmagam lehessek egy kapcsolatban. Valahol mélyen, a szívem rejtekében, ahol az érzelmek tisztán és őszintén áramlanak, ott találom meg azt az igazságot, amit minden ember keres: a valódi, feltétel nélküli szeretetet. Egy kapcsolat csak akkor válik igazán teljessé, ha benne mindenki önmaga lehet benne, maszkok és szerepek nélkül.

Csak arra vágyom, hogy úgy szeressenek, ahogy vagyok. Hogy ne kelljen azt éreznem, hogy kevés, amit adok. Hogy valaki úgy tekintsem rám, mintha én lennék a legnagyobb csoda a Földön. Arra vágyom, hogy végre értékeljék a szeretetem, a gondoskodásom, és ne kelljen azon gondolkodnom, hogy megmutathatom-e a másiknak, amit pillanatnyilag érzek. 

Az ébredő nap fénye reggelente arra emlékeztet, hogy az új nap mindig új lehetőségeket hoz magával. Talán pont ma, pont  most találkozom vele, azzal a személlyel, akinek feltárhatom igaz önvalómat, aki mellett végre önazonos lehetek. Azt gondolom, hogy az élet lényege a közös út, amely során megismerhetjük önmagunk legmélyebb rétegeit, miközben a másik jelenlétében fejlődünk és virágzunk.

A szeretet és a bizalom adja meg az erőt ahhoz, hogy megnyíljunk és megmutassuk sebezhetőségünket, hiszen csak így kerülhetünk igazán közel egymáshoz. Ez a fajta kapcsolat az, amire igazán vágyom: egy olyan hely, ahol szabadon lélegezhetek, ahol a csend és a szavak egyaránt értelmet nyernek, ahol a szeretet és az elfogadás összefonódnak, és együtt alkotják a szerelem szövetét. Egy kapcsolat, ahol a lélek szárnyalhat és az önvaló kiteljesedhet – ez az a hely, ahol igazán otthonra találhatok.

Ezen kötelékek által válunk teljessé, és ezek segítenek abban, hogy folyamatosan fejlődjünk és megtaláljuk helyünket a világban. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések