A holdfény varázslata


 Egy régi kelta legenda szerint minden telihold éjszakáján a hold fénye megnyit egy varázslatos kaput a lelkek világába, ahol az igaz szerelmek találkozhatnak.

Valamikor réges-régen élt egy fiatal és bátor lovag, Aidan, aki éjt nappallá téve harcolt, hogy megvédje birodalmát. Bár számtalan csatát megnyert és sok ellenséget legyőzött, szívében ürességet érzett, mert nem találta meg az igaz szerelmet.

Egy nyári éjszakán, amikor a telihold fényesen ragyogott, Aidan a tengerparton sétált, amikor észrevett egy különös fényt a víz felszínén. Ahogy közelebb ment, egy gyönyörű nő alakja bontakozott ki a hold fényéből. Elois szemei úgy ragyogtak, mint a csillagok, mosolya pedig olyan meleg volt, mint a nyári napfény.

A két fiatal azonnal érezte, hogy különleges kapcsolat van köztük. Amint egymás szemébe néztek, a holdfény varázslatos kapuja megnyílt, és a lelkük egy pillanatra összeért.

Elois elmesélte Aidannak, hogy egy másik világból érkezett, ahol a lelkek újra egyesülnek. Elmondta azt is, hogy a holdfény varázslata csak egyetlen éjjelen tart, de ha igazán szeretik egymást, a következő teliholdkor újra találkozhatnak.

Egész éjjel beszélgettek, táncoltak a holdfényben, és mély szerelem született szívükben. Amikor a hajnal első fényei megjelentek, Elois eltűnt a hold fényében, de megígérte, hogy az első adandó alkalommal visszatér.

Aidan izgatottan várta a következő teliholdat, szívében reménnyel és szeretettel. Amikor elérkezett az éjszaka, újra a tengerpartra ment, és várta szerelme megjelenését. Ahogy felkelt a hold, a varázslatos kapu újra megnyílt, és Elois visszatért.

A fiatalok örökre együtt maradtak, és minden telihold éjszakáján újra megújították szerelmüket a holdfény varázslatos kapujában. 

A legenda szerint minden telihold éjszakáján a holdfény megnyitja a kaput a lelkek világába, ahol az igaz szerelmek találkozhatnak.

Bármerre is járjunk életünk során, ha megtaláljuk azt az egy lelket, aki igazán megérint minket, a holdfény varázslata mindig velünk lesz, és a szeretet csodája örökre ragyogni fog.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések