A lelkek világában...


A lelkek világában az idő nem létezik. Ez egy olyan hely, ahol a fizikai határok elmosódnak, és az érzelmek olyan tiszták, mint a legfinomabb kristály. Itt nincs szükség szavakra, mert a gondolatok és az érzések könnyedén áramlanak a lelkek között.

Két lélek találkozása olyan, mint egy mély, kozmikus ölelés. Egyszerűen eltűnik minden földi sérelem és fájdalom.

A lelkek világában senkit nem ítélnek meg, nincsenek megkülönböztetések, hiszen mindannyian ugyanabból a végtelen forrásból származunk. Itt a szeretet nem csupán egy érzés, hanem az univerzum alapvető törvénye, az élet lényege, tiszta, önzetlen, és mindent átható.

A lelkekből áradó tiszta energia bevilágítja a teret. Ebben a fényben megjelenhetnek a múlt emlékei, minden öröm és bánat, amit együtt éltek át. A lélek világban minden érzés és tapasztalat új értelmet nyer, áthat mindent a szeretet melegsége.

Ebben a világban tisztán látjuk, hogy minden találkozásnak mély és nemes célja van. Minden együtt töltött földi élet egy újabb fejezet a kettőnk lelkének végtelen történetében, egy újabb lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk az isteni forráshoz, amelyből mindannyian származunk.

A lelkek világában nincs szétválás, csak a szeretet örök körforgása, amely összeköt minket, bárhová is vigyen a sors. Ez a világ a béke és a harmónia helye, ahol minden lélek megtalálja az utat önmagához és az igaz szerelméhez, egyetlen, és végül egy örök ölelésben egyesülnek.

Megtörténik a hazatérés arra a csodás helyre, ahol a lélek újra eggyé válik az univerzum nagyobb egészével, és boldogan, békésen folytatja végtelen utazását a szeretet fényében.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések