Kívánságok éjszakája


Átélted valaha azt a varázslatos pillanatot, amikor a sötét éjszakán felnézel az égre, és a csillagok olyan közelinek tűnnek, mintha a kezedet nyújtva megérinthetnéd őket? Mit kívánnál, ha ebben a pillanatban meglátnál egy hullócsillagot? Milyen titkos vágyak lapulnak a szíved mélyén, amelyeket talán csak az égboltnak mernél elárulni?

Az augusztusi éjszakák mintha azért léteznének, hogy elhozzák nekünk ezt a varázslatot. A nyári, mézédes illatok,  a langyos szellő, és a csillagok tánca mind-mind egy olyan világba vezetnek, ahol talán még a lehetetlen is valóra válhat. Amikor a hullócsillagok fénycsíkjai átszelik az eget, talán elgondolkodsz azon, hogy mennyire törékeny az idő. Vajon lehetséges, hogy egy röpke pillanat alatt megérintjük az örökkévalóságot?

Képzeld el, hogy egy tó partján ülsz azzal, akit igazán szeretsz. Az éj csendje körbeölel titeket, és a hullócsillagok látványával egyre közelebb kerültök egymáshoz. Mit kívánnál ebben a pillanatban? Közös álmokat, közös jövőt? Vagy talán azt, hogy örökké tartson ez a pillanat?

Az augusztusi éjszakák titokzatossága adja meg a valódi varázsukat. A csillagokra tekintve ráébredünk, hogy ezek az apró fénylő pontok képesek megtörni a sötétséget. Te hiszel abban, hogy a kívánságaid meghallgatásra találnak? Hogy az éjszaka csendje magával hozza a válaszokat, amelyeket oly régóta keresel?

Felnézel és kívánsz valamit, majd hirtelen megérted, hogy a varázslat nem feltétlenül a nagy dolgokban van elrejtve. Néha elég egyetlen pillanat, egyetlen mosoly, egyetlen hullócsillag, hogy megértsd: az élet maga a csoda. 

Mit kívánsz most? Mi az, amire a szíved legmélyén vágysz? Ne félj hinni benne, hiszen az éjszaka csendje, a csillagok fénye mind azt suttogják: a világ tele van lehetőségekkel. Nézz fel az égre, kívánj valamit, és érezd, ahogy a szíved megtelik reménnyel. Ki tudja? Talán az univerzum már most azon munkálkodik, hogy a kívánságodat valóra váltsa.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések