Szerelmeslevél a jövőből



Kedves Én!

E sorok olvasása közben kérlek állj meg egy pillanatra. Érezd át a jelent, a mostot, ahogy finoman átsiklik az ujjaid hegyén. Onnan írok neked, ahol a jelen már a múlt része, és ahol a jövő minden egyes pillanattal közelebb kerül. Ez egy szerelmes vallomás attól az énedtől, aki már megélte mindazt, amit te most még csak tervezel, remélsz, vagy aggódsz miatta.

Szeretnék neked mesélni arról a világról, amelyet jelenleg is formálsz a döntéseiddel, a tetteiddel és a gondolataiddal. Tudnod kell, hogy minden apró cselekedet, amit szeretettel, hittel és bátorsággal végzel, megteremti azt a valóságot, amelyben most élek. Minden szavad, minden érzésed, minden mosolyod és minden könnycsepped hozzájárul a jövődhöz.

Fontos, hogy tudd: nem hiábavaló a sok nehézség, amivel most szembesülsz, a számtalan kihívás, amivel meg kell küzdened. Minden legyőzött akadály, és minden elviselt fájdalom olyan erővé válik benned, amely megtart, átölel, és tovább visz az úton. Ne félj a hibáktól, hiszen azok is az út részei. Minden baklövés egy újabb alapkő lesz a jövődhöz. 

Képzeld el mindegy egyes nap, hogy milyen érzés lesz, amikor az álmaid valóra válnak. Érzed a boldogságot, az örömöt és a nyugalmat, amit a céljaid elérése hozhat? Ez a nem valami távoli, elérhetetlen álom; sokkal közelebb van, mint gondolnád. Már most is ott él benned, és csak arra vár, hogy megteremtsd. Én már ismerem a jövőt, és biztosíthatlak, hogy a te kezedben van az irányítás. Az álmok nem maguktól válnak valóra; te vagy az, aki életet lehel beléjük.

Amikor lehúznak a szürke hétköznapok, gondolj arra kérlek, hogy minden nap egy új lehetőség arra, hogy jobbá tedd az életed és a világot magad körül. A szeretet és a kedvesség olyan magok, amelyekből a jövő virágai sarjadnak. Ne veszítsd szem elől a lényeget: te magad vagy,  aki megteremti a jövőt.

Végezetül azt kívánom neked, hogy soha ne veszítsd el a hitedet, soha ne hagyd kihunyni a szeretetet, és mindig bízz önmagadban. Te vagy a kulcsa mindannak, ami a jövőben vár rád!


Szeretettel, a jövőbeli Éned


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések