Könyvinformációk


HOLDNAPTÁR AKÁR INGYEN!!!

6990 Ft helyett 2990 Ft a készlet erejéig

Minden rendelés egy Holdnaptárt adunk AJÁNDÉKBA! Nincs más dolgod, mint megrendelni bármely nyomtatott kiadványomat (tehát az elektronikus pdf könyvek kivételek), és mi automatikusan egy  AJÁNDÉK Holnaptár 2024 - éves tervezőt teszünk a csomagodba.


Újra kapható az Útmutató a léleknek - Első könyv, Útmutató a léleknek - Második könyv, Útmutató a szívnek
(Figyelem, csak elektronikus [pdf] formátumban)

Az elektronikus könyvekre csak előre utalásos fizetést tudunk elfogadni.

📍Arra kérnénk Titeket, hogy figyelmesen olvassátok el a rendelés részleteit.📩A könyveket a következő e-mail címen keresztül rendelhetitek meg:

utmutatoaleleknek.konyv@gmail.com


🔺A rendeléshez szükséges adatok:

Név:

Számlázási cím:

Szállítási cím (ha eltér a szállítási címtől):

Átvevő neve:

Telefonszám:

Könyv címe és darabszám:


🔺Külföldi rendelésre csak Szlovákiába van lehetőség, amelynél előre utalással van lehetőség a fizetésre. 


🔺Átvételre minden esetben utánvéttel van lehetőség

🔺A könyvek szállítása az Express One futárszolgálaton keresztül történik. 

A kézbesített csomagokat lehetőségetek van kérni házhozszállítással, illetve OMV Express One csomagpontra, Packeta pontra és AlzaBox csomagautomatába is.


A csomagpontok és automaták elhelyezkedéséről az alábbi linken tájékozódhattok, hogy a számotokra a legkedvezőbb helyre tudjátok kérni a küldeményeket:

https://webcas.expressone.hu/eoneshops/eo_api_v2.phpA szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

Házhozszállítás: 1990 Ft/csomag

Bármelyik csomagpontra/automatába való kézbesítés: 1690 Ft/csomag


Kérjük, hogy a rendelés leadásakor jelezzétek, hogy melyik szállítási módot válasszátok. 

Amennyiben csomagpontra vagy automatába kéritek a küldeményt, kérjük, hogy pontosan adjátok meg annak nevét és címét.


Kérjük, hogy ha előre tudjátok, hogy nem tudjátok átvenni majd a csomagot, egyeztessetek a futárral, mert ha visszakerül hozzánk, a következő alkalommal kizárólag előre utalással és dupla szállítási költséggel van módunkban újra kézbesíteni. A megértést köszönjük! Köszönjük, hogy végigolvastad, és nagyon jó időtöltést kívánunk a könyvekhez! 🥰

Ismerd meg a könyveim: Holdnaptár 2024 - éves tervező
Rendelhető


A 2024-es Holdnaptár és éves tervező egy igazi kincs lehet számodra, ha szeretnéd jobban kihasználni az idődet, és hatékonyan, tudatosan megtervezni az előtted álló évet.
A holdfázisok és a hozzájuk tartozó feladatok segítségével az aktuális energiákhoz igazíthatod a terveidet, így sokkal eredményesebben élheted a mindennapjaidat.
A könyvben található gyakorlatok és tippek segítségével különböző területeken (például egészség, pénzügyek, személyes fejlődés, kapcsolatok) fejlesztheted magad, és javíthatod az életed minőségét.
Talán pont ez a könyv adja a kezedbe annak az ajtónak a kulcsát, amelynek túloldalán
a boldogság vár rád.

Ára: 6.990 Ft 2990 FtLelki örökségünk -
avagy a családfánk programjainak oldása
Rendelhető


"Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék elengedni a családjuk által hordozott negatív mintákat és szeretnének végre boldog, teljes életet élni. A kötet ismeretanyaga és gyakorlatai révén felismerhetjük a korábbi generációk által átadott viselkedési mintákat, és megérthetjük, hogyan hatnak ezek az életünkre. Az önfejlesztő feladatok segítségével képesek lehetünk átprogramozni a gondolkodásmódunkat és a viselkedésünket, hogy ezáltal új, pozitív mintákat hozzunk létre önmagunk és a gyermekeink, majd az unokáink, vagyis a jövő generációi számára. A könyv gyakorlatias útmutatást nyújt arra nézve, hogy hogyan engedjük el a múltunkat és miként éljük meg a jelent úgy, hogy az számunkra a legoptimálisabb legyen."


Ára: 5.990 Ft
Öröknaptár
Rendelhető 

Az Öröknaptár egy apró segítség lehet a hétköznapok forgatagában. Napi üzenetei és varázslatos képei feltöltik a lelket. Hitet és reményt adnak, segítenek az élet pozitív oldalát látni. Sorai elgondolkodtatnak, megnyugtatnak. Szeretettel íródott, és bízom benne, hogy minél több szerető szívre talál.

Ára: 7.490 Ft
Teremtésnapló
Rendelhető


Szeretném, ha tudnád, hogy a varázsládika, amelyről gyermekkorodban ábrándoztál, LÉTEZIK. Ott várja az ágyad alatt, hogy leporold, és elővedd belőle az álmaidat. Azokat, amik akkor még égtek a szívedben, de most is ott vannak a lelked mélyén.
Ebből a varázsládából kivehetsz bármit, amit szeretnél. Ez mind a tiéd lehet, ha van bátorságod feltartani érte a kezed. Ha van merszed megkockáztatni, hogy elveszítsd a félelmeidet, hogy megtalálhasd önmagad. Tudd, hogy ha vágysz valamire, akkor az a valami is vár rád. 
Ez a könyv abban segíthet, hogy álmaiddal megtaláljátok egymást!

Ára: 5490 ft.Út a teljességhez - 60 napos karmaoldó program
Rendelhető


Hiszel a lélek erejében? A változás csodájában? A fény mindent elsöprő varázslatában?
Mindannyian cipelünk sötét emlékeket és örökké sajgó sebeket. De vajon gondolkodtál már azon, hogy mindez miben gátol téged?
Segítünk: mindenben. A beléd égett blokkok olyanok, akár a hurkok a nyakadon, amik nem engednek szárnyalni, repülni, lélegezni…
Új életre vágysz? Úgy tartják, a legszebb virágok a romok fölött nyílnak. Ahhoz, hogy új életet kezdjünk, és magunk mögött hagyjunk minden rosszat, le kell rombolnunk mindazt, ami beteggé, sérülékennyé és hitetlenné tett minket.
Hogy milyen lesz? Fájdalmas. De újat teremteni csak úgy lehet, ha visszamegyünk a kezdethez, az eredethez, oda, ahol még minden szép és jó volt, és újra kezdünk mindent.
A 60 napos karmaoldó program minden egyes napja olyan feladatokat tartalmaz, amelyek alapjaiban rengetik meg az érzelmi életünket, de a könnyek és az elengedés okozta kínok mellett folyamatosan építenek. Minden egyes nappal könnyebbek, mégis többek leszünk. A fény apránként tölti meg a testünket-lelkünket, s mire a program végére érünk, új emberek leszünk.
S hogy mi lesz a jutalmunk a végén? Az új életünk, ami mágnesként vonzza majd magához a bőséget: a szeretetet, a jólétet, a békét és az egészséget. Készen állsz a nagy utazásra?

Ára: 5990 ft.Útmutató a léleknek - első könyv 
Csak elektronikus (pdf) formában kapható


"Kérdéseid vannak? Szeretnéd tudni, miként lehet boldog párkapcsolatod? Vágysz rá, hogy jólétben élj? Jobban éreznéd magad, ha testileg-lelkileg egészséges lennél? Sokat töprengsz azon, mit kéne tenned, hogy igazán boldog legyen az életed? 
A válaszok csupán karnyújtásnyira vannak tőled: Mohácsi Viki könyvében megtalálod a neked szóló üzenetet!
De ez csupán az első lépés a megoldás (vagyis az álmaid megvalósulása) felé. Hosszú utat kell bejárnod, amíg magad mögött hagyod a fájó, rossz emlékeket, és minden magaddal cipelt sérelmet, de megéri küzdeni, mert napról napra könnyebb lesz, és látni fogod, miként borul fénybe az életed.
Viki könyve olyan útitársad lesz ezen zarándoklaton, amely, akárcsak egy régi barát, bölcs tanácsokkal lát el;
- segít megérteni a látszólag lényegtelen, de annál fontosabb összefüggéseket,
- megmutatja, miként láthatod meg a tükörbe nézve a valódi arcodat,
- megtanít arra, miként kell változtatnod a gondolataidon ahhoz, hogy igazán boldog legyél,
- megmutatja, hogyan tudod bevonzani az életedbe a pozitív dolgokat,
- segít elengedni mindazt, ami megbetegít, lehúz, vagy akadályoz téged,
- új látásmódot, erőt, hitet, szeretet-energiát ad, ami akár egy fényes lámpás, bevilágítja az utadat.
Boldog párkapcsolat, anyagi bőség, testi-lelki egészség - mindezeket te is elérheted! - Amennyiben hajlandó vagy tanulni, fejlődni és bejárni a spirituális emelkedés rögös, de annál nagyobb boldogságot eredményező útját.
Viki hosszú évek óta "égi csatornákon" át, az angyaloktól kapja a tanításokat, amelyeket ezúttal egy színpompás, szeretet-energiától ragyogó könyvben nyújt át mindannyiunknak, hogy segítségükkel olyan ragyogó életet élhessünk, amelyet megálmodtunk magunknak. "

Ára: 3.990,-

Útmutató a léleknek - második könyv
Csak elektronikus (pdf) formában kapható

Kérdéseid vannak? Szeretnéd tudni, miként lehetnél végre boldog? Vágysz rá, hogy jólétben élj? Jobban éreznéd magad, ha testileg-lelkileg egészséges lennél? Sokat töprengsz azon, mit kéne tenned, hogy igazán boldog legyen az életed? 
A válaszok csupán karnyújtásnyira vannak tőled. De ez csupán az első lépés a megoldás (vagyis az álmaid megvalósulása) felé. Hosszú utat kell bejárnod, amíg magad mögött hagyod a fájó, rossz emlékeket, és minden magaddal cipelt sérelmet, de megéri küzdeni, mert napról napra könnyebb lesz, és látni fogod, miként borul fénybe az életed. Könyvem ezek megértésében segíthet Neked.
(A könyv nem épül az első kötetre, tőle függetlenül olvasható)


Ára: 3.990,-

Útmutató a szívnek 
Csak elektronikus (pdf) formában kapható


A SZERELEM ÉGI AJÁNDÉK – MONDJÁK. DE TUDOD-E, MIT KELL TENNED ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A TE ÉLETEDBE IS BEKÖSZÖNTSÖN EZ A CSODA?
Az ember szüntelenül keresi a másik felét. Azt, akivel megoszthatja örömét-bánatát, aki mellett boldogan ébred, és este elégedetten fekszik le. Akivel kölcsönösen tisztelik, szeretik, óvják egymást, akivel családot alapítanak, s akivel kéz a kézben valóra váltják a legmerészebb álmaikat. Aki mellett egy nő ízig-vérig NŐ, s aki mellett egy férfi igazi FÉRFI lehet.
De vajon miben rejlik a boldog párkapcsolat titka? Miért futunk bele olykor sekélyes, az érzéseinket nem becsülő, hűtlen, hozzánk méltatlan, mi több, bántalmazó emberekbe, és miért nem tudunk szabadulni tőlük? Min múlik az, hogy kit vonzunk be, és min kell változtatunk ahhoz, hogy életünk pozitív változásokat vegyen – a szívügyeink terén?
Az Útmutató a szívnek című kötet abban segít minket, hogy ráébredjünk, minden, így a párválasztásunk is a gondolatainkon és a látásmódunkon múlik. Sosem késő változtatni, és elindulni az önfejlesztés, belátás és tanulás sokszor talán igazságtalanul nehéznek tűnő, rögös útján, amely azonban – ha kitartóak vagyunk –, ezer meg ezer csodával ajándékoz majd meg minket, s egy olyan útitárssal, akit meglehet, az Ég is nekünk teremtett…

Ára: 3.990,-

2020-as holdnaptár (már nem kapható)


Hiszel a Hold varázslatos erejében? A megújulásban? A ciklikusan változó körforgásban most magadhoz ragadhatod a gyeplőt, ha megtanulsz együtt dolgozni a holdfázisok nyújtotta lehetőségekkel. A siker csak rajtad múlik! Nézz fel az égre, töltődj fel a Hold ezüstös fényével, és határozd el magad! Indulhatunk?

Ősidők óta tudjuk, hogy bizonyos tevékenységeket gátol, míg másokat segít egy-egy adott holdfázis, ezért egyáltalán nem mindegy, mikor kötünk szerződéseket, vásárolunk nagyobb értékű ingatlanokat és ingóságokat, mikorra jegyeztetünk elő műtéteket, mikorra tervezünk diétát, vásárlást, vizsgát vagy utazásokat.

A Hold mindenre hat! Nem hit kérdése tehát, hogy kiismerjük-e az általa nyújtott lehetőségeket, hiszen az ezüstös égitest megállíthatatlanul teszi a dolgát. 
De közben, ha figyelünk rá, segít nekünk: az év tízmilliószoros napjain gyakorlatilag varázsolhatunk, hisz minden teljesül, amit aznap komoly összpontosítással magunknak kívánunk. Új házra és jól fizető állásra vágysz? Egészségről, boldog párkapcsolatról, gyerekekről, bőségről ábrándozol? Minden elérhetsz, ha együtt dolgozol – ezúttal szó szerint – a Fénnyel!

A fogyó- és a növekvő Hold más-más teendőkre sarkall minket – 
ezeket a kötetben található útmutatók szerint napi/heti/havi/éves naptárakkal előre betervezheted, s meglátod majd, milyen más úgy haladni az úton, hogy egy ilyen prominens bolygó segíti minden léptedet.

A Holdnaptár valójában nem csupán egy naptár, 
sokkal inkább egy olyan célfüzet, amelyben mindennapos feladataidat és megvalósítandó terveidet rögzítheted, s mellette számtalan olvasnivalót találsz a Holdról, a teremtésről, az elengedés- és a megújulás, valamint az önszeretet fontosságáról.

Kívánom, hogy a Hold ezüstös fénye ragyogja be életedet, és segítsen megteremteni mindazt, amire vágysz!Holdnaptár 2022
Elfogyott


Holdnaptár egy apró segítség lehet életed hosszú és rögös útján. Mélyen belül tudjuk, hogy az új év tele van lehetőségekkel, reménnyel.

Bármikor dönthetünk úgy, hogy elengedjük a múlt félelmeit, fájdalmait, és elkezdjük megélni a jelent. Megfelelő hozzáállással pedig olyan jövőt teremthetünk magunknak, amelyre mindig is vágytunk.

Holdnaptár tele van meglepetésekkel, melyek arra várnak, hogy felfedezd őket. Legyen ez a könyv a legjobb barátod, segítőd és útitársad ebben a különleges évben. Egy biztos: hogy egymásra találtatok, nem véletlen...

- Bevezető és útravaló

-Éves és havi holdnaptárok

-Éves heti lebontású határidőnapló és mindegyik hét mellett idézetek tőlem

-Külön a holdfázisok leírása

-Újhold színező

-Külön minden jegynek előrejelzés és hozzájuk tartozó színező

- Minden hónap egy havi holdnaptárral kezdődik, majd az aktuális újhold és telihold leírása, gyakorlatai.

-Majdnem mindegyik teliholdhoz ital ajánlás :)

-És van minden hónaphoz egy recept, ezek a saját kedvenceim. :)

-Decemberhez több, ünnepi recept és jókívánságok

-és van néhány külsős idézet is
Megjegyzések

  1. Szép estét.Vizoli Márta vagyok Romániából, Gyergyószentmiklósról.Szeretném mind az 5 könyvet megvásárolni és érdeklődök, hogyan történik a fizetés és a szállitás. Előre is köszönöm a válaszod. Üdvözlettel, Vizoli Márta

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése