Szerzői jogi nyilatkozat

Szerzői jogi nyilatkozat   

http://elozoeletek.blogspot.com online felület Guzsik-Mohácsi Viktória szellemi terméke. 
Az oldal tartamának másolása, felhasználása, annak változatlan, vagy nagyrészt azonos tartalmának mind szöveges, mind képi átvétele Guzsik-Mohácsi Viktória külön írásos hozzájárulása nélkül tilos és díjköteles. Az online felületen található írások kizárólag felhasználói jog birtokában használhatóak fel és jeleníthetőek meg más honlapon vagy más online felületen. 
Letöltés útján történő többszörözés kizárólag a mű elolvasása végett lehetséges, és nem  engedélyezett az oldalon található anyagok többszörözése vagy tárolása elektronikus adattárban.Tilos az írások bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása Guzsik-Mohácsi Viktória írásbeli engedélye nélkül.
Amennyiben az elozoeletek.blogspot.com oldalon található adatokat harmadik személy honlapján, facebook oldalán, vagy más online felületén, vagy írásos kiadványában bizonyíthatóan azonos formában észleljük, kötbérigényünket érvényesítjük. 
Harmadik személy az elozoeletek.blogspot.com tartalom másolásával, átvételével és saját honlapján vagy nyomtatott kiadványában történő megjelenítésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja kötbérfizetési kötelezettségét, miszerint másolt bekezdésenként 1000 EUR kötbér fizetésére köteles. A jogosulatlan felhasználó elfogadja továbbá azt is, hogy a bizonyításhoz közjegyzői tanúsítás alkalmazása esetén a tanúsítás megléte önmagában bizonyítja a másolás tényét.


Megjegyzések