Idővel megérted...





Idővel megérti az ember, hogy minden, ami életében történt, a fejlődését szolgálja. Minden ember, aki fájdalmat okozott, csupán feladatát teljesítette, szembesítette önmagával.


Az ember egyszer megérti, hogy a biztonságot nem keresnie kell a külvilágban, hanem megtalálnia önmagában. Megérti, hogy mindegy, ki mit mond, hiszen a valóságot mindig a tettek mutatják. 


Az ember idővel megérti, hogy a szerelem nem egy hatalmas fellángolás és testi vonzalom, hanem egy lélekben létrejött szövetség, melyben önmagát találja meg. Rájön, hogy az igazi szerelem nem feszültséget és félelmeket hoz, hanem biztonságot és megnyugvást. 


Idővel rájövünk, hogy az IGAZ emberek nem bántanak, hanem bíztatnak és támogatnak. 


Idővel megértjük, hogy a sors mindig azokat az embereket teszi utunkba, akik hordozzák a fejlődésünkhöz szükséges információkat. Megértjük, hogy minden embernek saját valósága van, attól még ő nem rosszabb vagy jobb. Csupán más.


Az ember idővel megérti, hogy nem kell mindenkit szeretni. Elég elfogadni embertársainkat olyannak, amilyenek. Ha megbocsátunk nekik és elengedjük a sérelmeket, már meg is oldottuk a karmikus feladatainkat. 


Az ember idővel megérti, hogy amit ő igazságnak nevez, sokszor csak a lelkében létezik, hiszen a fizikai világ teljesen mást mutat. Idővel megtanul bízni az érzéseiben, hinni lelkének, és tisztába kerül azzal, hogy senki más nem tudhatja jobban, mi a jó neki, mint saját maga. 


Az ember idővel megérti, hogy mindig van választási lehetősége. Mindegy, mi történt a múltban, ma mindent újraírhat. És ha megváltoznak érzései a régi eseményekről, megváltozik a jelenje, s ezáltal a lehetséges jövője is.


Az ember idővel megérti, hogy mindegy ki mit mond, csak az a biztos, amit ő érez. Hogy nem alapozhatja jövőjét a másik ember szavára, és nem hibáztathat senkit élete alakulásáért. Ha rossz döntést hoz, nem fél kijavítani. Nem beletörődik, hanem bátran változtat irányt. Tudja, ha semmit nem tesz, minden marad a régi.


Az ember idővel rájön, hogy egyedül érkezett ebbe a világba, és egyedül is távozik. Hogy e két esemény között mi történik, kizárólag tőle függ. Senki nem tudhatja, mennyit tölt itt, ezért a jelenben él, kiélvezi léte minden pillanatát.


Idővel az ember megérti, hogy nem az a fontos, mit hozott a bolygóra, hanem az, mit hagy maga után…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések