5 pozitív megerősítés, ami csodát hoz az életedbe!




Sokszor vagyunk úgy, hogy semmi kedvünk felkelni az ágyból, egyáltalán nem motivál semmi, hogy munkába menjünk, és ráadásul a kedvünk is nagyon rossz. Mit tehetünk ilyenkor, hogy jobb napunk legyen?


Íme 5, tipp, hogy az élet napsütötte oldalát lásd:

1. Ez lesz a tökéletes nap!

Minden nap egy ajándék, tudjuk, ismerjük a számtalanszor emlegetett mondást. Irányítsd úgy gondolataidat, hogy tudd ez az a bizonyos nap, ami azért van, hogy jól érezd magad a bőrödben, tettre kész és hatékony légy. Élj így minden nap, mintha ez lenne az a bizonyos Nap. A tökéletes és megismételhetetlen 24 óra. Hogy mit hoz a holnap, az majd elválik.


2. Mindenre kész vagyok, amit a mai nap hoz számomra

Nem minden nap lesz a legtökéletesebb az életünkben, de készülj fel rá, hogy bármi is jön méltóságteljesen fogadod, hiszen te vagy a legjobb, mindent feladatot teljesíteni tudsz. Járj egyenes tartással, emelt fővel, és üdvözöld a világot, boldogan és büszkén.


3. Hálás vagyok

Nem azok a boldog emberek, akiknek nagy vagyonuk van, hanem akik mindezért hálásak is tudnak lenni. Keress minden nap egy apró kis dolgot, amiért hálás lehetsz, és boldogság költözik a szívedbe.


4. Minden nap egy új lehetőség!

Ne hagyd, hogy a borúsabb pillanatok hatalmuk alá kerítsenek. Ne érdekeljen, hogy mi történt a tegnap, milyen kudarcok értek, indulj úgy, hogy ez lesz a legtökéletesebb napod. Kéréseink előbb-utóbb beteljesülnek.


5. Ez az én napom!

Tegyél úgy, mintha minden nap a születésnapod lenne, értékeld és élvezd a lehetőségeidet, hogy süt a nap, hogy vannak barátaid, hogy csodálhatod a lehulló falevelek színét. Minden nap a te akaratod és döntésed szerint alakul: ha rosszkedvű vagy, rajtad áll, hogy észrevedd a vidámító apró szépségeket.






Megjegyzések