Fehér fény védelem



Amikor fehér fényt vizualizálunk, vagy hívunk, akkor egy intelligens, élő fény árad be életünkbe. A fehér fény az őrangyalok színe, míg a színes fény az arkangyaloké és némelyik felemelkedett mesteré. Az angyalok glóriája is fehér fényben ragyog.

Bármi, amit fehér fénnyel veszünk körül, tökéletes védelmet élvez, mert a fehér fénnyel legyőzhetetlen. Ugyancsak nagyon erőteljes hatással bír mélyen gyökerező félelmek és betegségek gyógyításában, hasonlóan működik, mint egy gőzborotva.

A fehér fény kettős feladatot lát el – egyrészt tisztít, elősegítve ezzel a gyógyulást, másrészt pedig védelmez. Azt, hogy melyik feladatát látja majd el, a fény behívásakor megfogalmazott szándékaink döntik el. A következő két példa arról tanúskodik, milyen erős védelemmel bír, ha egy személyt vagy tárgyat fehér fénnyel veszünk körül.

A fehér fényt akkor is hívhatjuk, amikor egy közelgő veszély esetén azonnali védelemre van szükségünk.

A fehér fény egy régi, kipróbált és működő módszer, melynek segítségével képesek vagyunk gyógyítani és megvédeni saját magunkat, szeretteinket és tárgyainkat. Nemrégiben kaptam egy üzenetet az angyaloktól, amelyben azt kérik: mielőtt elaludnánk, mindannyian képzeljük el, hogy fehér fény veszi körül a Földet. Az eltérő időzónákat figyelembe véve, így folyamatos védelmet élvezhet bolygónk. Mivel a fehér fény (és a színesek is) idővel elhalványul, ez a kis esti szokás biztosíthatja, hogy Földünket mindig körülvegye és megóvja a fehér fény védelmező ereje.

Dr. Doreen Virtue




Megjegyzések