Akiket szeretsz...




Vannak emberek, akiket egyszerűen szeretsz. Nem szerelemmel, nem rajongással, hanem feltétel nélküli elfogadással. Mindegy, hogy milyen minőségben vannak jelen az életedben, de társaságukban azt érzed, hogy hazataláltál. Megnyílsz, és meg mered mutatni valódi önmagad. Leveted minden álarcodat, hiszen tudod, hogy elfogadnak úgy, ahogy vagy. Tudod, hogy pont így szeretnek. 

Akármit teszel, akárhányszor hibázol, ők nem büntetnek, nem ítélkeznek. Elfogadják, bárhogy is döntesz. Néha talán azt érzed, jobban ismerik az érzéseid, mint te saját magad. 


Lelkeitek összekapcsolódtak már nagyon régen. Ha tudatod nem is emlékszik, sejtjeidbe kódolva van minden együtt töltött élet, minden érzés, amivel egymást megajándékoztátok. Talán tisztában vagy azzal, hogy ez egy ősrégi kapcsolat. 


Ha vannak olyan időszakok, amikor elválaszt benneteket az élet, akkor sincs végső búcsú. Tudod, hogy amikor itt az ideje, újra találkoztok. Biztos vagy abban, hogy ez egy olyan kapcsolódás, mely sosem fog elszakadni. 


Adj hálát minden nap ezekért az emberekért, mert ők segítenek abban, hogy mindig önmagad légy. Ők segítenek emlékezni igaz természetedre. Mindannyiuk valódi kincs, és ezek a kapcsolatok megtöltik életeteket szeretettel, boldogsággal! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések

Megjegyzés küldése