Szeresd önmagad!




 Arra szeretnélek bíztatni, hogy ne add fel az első akadálynál! Amikor azt érzed, hogy az élet keresztbe húzza a számításaidat, akkor is tarts ki! Hidd el, nem azért jönnek az akadályok, mert vissza kell fordulnod. Csak megmutatják neked, mit kell még megoldanod magadban. Ha az adott területen nem lennének blokkjaid, félelmeid, akkor nem is vennéd észre a problémákat. Hidd el, egyelőre szükséged van az akadályok ajándékaira. Ne feszengj, ne mérgelődj, csak fogadd el a jelenlétét. Lehet, hogy pont az elfogadás leckéje a feladatod. 


Légy türelmes önmagaddal! Hidd el, semmi nem tesz boldogabbá, mint amikor megbékélsz saját lényeddel! Senki másért nem tartozol felelősséggel. A te feladatod az, hogy megtaláld a helyed a világban. A te feladatod az, hogy szeresd, becsüld és tiszteld az életedet. Ha így teszel, az élet is szeretni, becsülni és tisztelni fog téged! 


Ha megtalálod a harmóniát, és szereted magadat, akkor leszel képes mást is feltételek nélkül szeretni. Addig függeni fogsz másoktól, és azt várod, hogy ők tegyenek boldoggá. 


Meg kell tapasztalnod azt, hogy a boldogság benned van. Te csak akkor tudod jól érezni magad mások társaságában, ha a boldogság érzése ott van a lelkedben. 


Ha csak akkor tudsz önfeledt lenni, amikor valaki társaságában vagy, az függőség, nem boldogság. 


Arra kérlek, szeresd magad napról-napra jobban! Te egy egyedi, megismételhetetlen csoda vagy. Amit te tudsz nyújtani a világnak, arra senki más nem képes rajtad kívül. A létnek szüksége van rád! 

De leginkább önmagadnak hiányzol, amikor a megfelelési kényszertől vezérelve feladod az egyéniségedet… Egyre rosszabbul érzed magad a bőrödben. 


Hidd el, aki valóban szeret, az a lényedet szereti. Mindig légy önmagad, mert akkor tudja a másik, mire számíthat. 


Azt kívánom neked, hogy tudd elhinni végre, hogy te vagy a legfontosabb! Azt kívánom, hogy légy laza, és váltsd valóra az összes álmodat, mert megérdemled! Tiszta szívemből kívánom! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

Megjegyzés küldése