Az érzelmek rendeződésének időszaka



Fordulatos nyári hónapokra számíthatunk, elsősorban érzelmi téren. Egyre több karmikus kapcsolattól szabadulhatunk meg, ahol főként a játszmák kaptak főszerepet. Az idei év próbára tesz minden emberi kapcsolatot. Itt az idő, hogy az emberek őszintén felvállalják érzéseiket és teret engedjenek nekik! Itt az idő, hogy önmaguk legyenek, és ne a megfelelni vágyás motiválja őket. Hiszen minden elrejtett érzés, amiről eddig nem akartunk tudomást venni, most testi tünetek formájában hívja fel magára a figyelmet. 


A nyarat nevezhetnénk akár a bátorság időszakának, hiszen legnagyobb félelmeinkkel kell szembenéznünk és magunk mögött hagyni őket. Ezek lehetnek például a betegségektől vagy akár a haláltól való félelem,  a magánytól vagy az elhagyatottságtól való félelem. De tudnunk kell, hogy egy sokkal szebb és szeretettel telibb élet vár ránk, ahol kevésbe kapnak szerepet a játszmák és a félelmek. 


Ahogy hagyjuk el félelmeinket, egyre inkább kinyílik előttünk a világ. Ahogy megtanuljuk elfogadni és szeretni magunkat, úgy költözik béke és harmónia életünkbe.  Ezért is távolítják el közeledből azokat az embereket, akik rombolták önbecsülésedet, akik megaláztak, nem tiszteltek. Sőt, inkább úgy fogalmaznám, hogy ezek az emberek önmagukat távolítják el a közeledből. Te pedig rájössz, hogy sokkal többet érsz ennél. Ideje levetni a karmikus múltat. Nem szabad, hogy ez határozzon meg Téged. De ehhez szükséges szembenézni a múltbéli fájdalmakkal, újra megélni és szélnek ereszteni őket. Az idei év egy gyors fejlődési lehetőséget biztosít. azonban most sokkal nagyobb szerepet kap a cselekvés, mint az elmúlt években. Az előző néhány év feladata inkább az volt, hogy felengedjünk mindent, ami fáj és elkezdjük meggyógyítani az érzéseinket. Most viszont a megszerzett tudást át kell ültetni a gyakorlatba. NEKI KELL ÁLLNI CSELEKEDNI! 


Rengeteg a testi tünet, a gyors rezgésemelkedést sokan nehezen viselik. Most rákényszerít a sors az életmódváltásra, mert ami a régi energiában jó volt Neked, már nem szolgálja a fejlődésedet. Rá kell jönnöd, hogy az életben minden rajtad múlik, a tested egészsége is. 

A bezárkózásnak lassan vége, az elengedésekre és a karmikus helyzetek megoldásaira egyre több lehetőség adódik. Az élet számtalan lehetőséget ad nekünk, hogy megoldjuk, amit oly régóta halogatunk. De a régi, elavult gondolkodással és érzésekkel nem jutunk közelebb a megoldáshoz. Ideje átalakítani az adott dologhoz való hozzáállásunkat! Vizualizálni, majd érezni a sikert! 


Egy biztos: az idei év sorsdöntő mindenkinek! A nyáron elválik, ki merre halad, emelkedik, vagy süllyed! A középút most nem lehetséges!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések

Megjegyzés küldése