Dr. Joe Dispenza: Egyszerű gyakorlat az immunitás erősítése érdekében!

 
Dr. Joe Dispenza gyakorlatilag átírta az orvostudomány történetét, azzal, hogy folyamatosan nyomon követi a meditáció, az ima és a hála, testünkre gyakorolt hatásait, és tudományos bizonyítékokkal is képes szolgálni ezen gyakorlatok hatásairól.


És akkor nézzük, mit ajánl dr. Joe Dispenza, az immunrendszer erősítésére.

 

„A leghatékonyabb influenzaoltás, amelyet valaha is kaphatunk, azt önmagunk szervezetében maradéktalanul fellelhetjük.

 

Ha erősíteni szeretnénk az immunrendszerünket akkor nincs más teendőnk, mint naponta gyakorolni ezt az egyszerű gyakorlatot.

 

Kísérletet végeztünk: 120 ember, akik napi 3 percre félretették a haragot, a frusztrációt, a félelmet stb. És arra összpontosítottak, hogy hálát és elismerést érezzenek azért, ami életükben bekövetkezett. Ezt követően, megmértük a testük által közvetített választ, azaz az immunrendszer válaszát. Elsősorban az A immunglobulin termelődésre voltunk kíváncsiak, amely a szervezet fő védekező eszköze a baktériumok és a vírusok ellen.

 

Amikor csalódottak, izgatottak, ijedtek, vagy stresszesek vagyunk, az immunrendszerünk gyengül, mivel a test riasztási állapotot érzékel, és „harcolni vagy futni” üzemmódba állítja önmagát, így minden energiát elveszít, amit a szervezetet érintő külső „fenyegetésére” kellene összpontosítson. Így nincs elegendő energiája a növekedési folyamatokhoz és a belső egyensúly megvédéshez, az élénkítéshez és a gyógyításhoz. A kérdést, amit feltettünk a kísérlet során, az volt, hogy amikor az emberek „kinyitják” a szívüket, lehetséges, hogy a szervezetükben termelődött vegyületek olyan szintre kerülnek, hogy ez által erősítik az immunrendszerüket?

 

Az általam elvégzett kísérlet azt mutatta, hogy az első 4 nap után, amikor az emberek elvégezték a fent említett gyakorlatot, jelentős változás történt (az immunglobulin A szintje 50%-kal nőtt) a 120 résztvevő esetében.

 

Ez azt jelenti, hogy valójában a testünk tökéletesen képes előállítani azokat a vegyületeket, amelyek annyira erősítik az immunrendszert, hogy adott esetben, már nincs szükség influenza elleni oltásra. Ez azt jelenti, hogy belső állapotunk erősebb, mint a külső a körülmények.

 

Csak azáltal, hogy minden nap ezt az egyszerű gyakorlatot elvégezzük, immunrendszerünk állapota javulhat.

 

És nem csak ez a legfontosabb felismerés, hogy testünk vegyi anyagokat választ ki, amelyek megóvnak akár az influenzától; a kísérletben más dolgokat is ellenőriztem.

 

Kiderült, hogy ugyanabban a 4 napos időszakban aktiválódtak azok a gének, amelyek megakadályozzák a daganatok/rák kialakulását, azok, amelyek a különféle problémák által sújtott szövetek „javításával” foglalkoznak. Ugyanakkor aktiválódnak azok a gének is, amelyek a szívbetegségeket, a szívrohamot képesek megelőzni, valamint azok, amelyek lassítják az öregedést, amelyek megakadályozzák a neurodegeneratív és gyulladásos problémák kialakulását. Ezen túlmenően nőtt azon vegyi anyagok szintje, amelyek támogatják / ösztönzik a tanulási folyamatot. És mindez mindössze 4 nap alatt!” – mondja dr. Joe Dispenza.

 

A feladat, amelyet javaslok ennek a mechanizmusnak a beindítására a testünkben, az, hogy minden este, mielőtt elalszunk, készítsünk egy írásbeli listát 10 olyan személyről, akik megfordultak az aznapi életünkben, vagy akár a múltban is, és akiknek hálásak lehetünk valamiért: szülők, tanárok, akik ismereteket és készségeket nyújtottak számunkra, amelyeket felhasználtunk, hogy pénzt kereshessünk és normális életet éljünk, emberek, akik segítettek, amikor szükségünk volt rá, szerzők, akiknek könyvei átsegítettek egy-egy nehéz időszakon, munkatársak, akik a megfelelő időben ott voltak számunkra.

 

Ha nem találunk 10 embert, akkor egészítsük ki olyan dolgokkal, amelyek jelen vannak az életünkben, és amelyek segítik a jobbá tételét: a mobiltelefon, amely segíti a kapcsolatok fenntartását szeretteinkkel, az, hogy egészségesek vagyunk, hogy tető van a fejünk fölött.

 

Ezt a gyakorlatot a nap bármely szakaszában elvégezhetjük.

 

Minél gyakrabban csináljuk, annál erősebb lesz a testünknek és immunrendszerünknek.

 

Az azonban fontos, hogy este elalvás előtt rendszeresen elvégezzük, mert az elalvás előtti időintervallumban az agyunk sokkal befolyásolhatóbb, és így a gyakorlat is nagyobb hatással lehet egészségünkre nézve. 

 

Forrás: https://filantropikum.com/dr-joe-dispenza-egyszeru-gyakorlat-az-immunitas-erositese-erdekeben/
Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések