Újratervezés

 




Úgy érzed, hogy szenvedésed okai a múltban hozott rossz döntéseid? Vagy úgy érzed, külső erők korlátoznak az előre haladásban? 


Én azt gondolom, a múlton rágódni nem érdemes. Minden döntésünknek oka volt, egész biztosan gyarapodtunk általuk. A legtöbb, amit tehetünk, ha felismerjük a változás szükségességét és új döntéseket hozunk. Ne feledjük: BÁRMIKOR dönthetünk másként, bármikor változtathatunk azon, hogy jelenleg élünk. 


 Nézd át a célfüzeted és ha bárhol elakadtál, akkor itt az idő az újratervezésre! Hidd el, a leírt céloknak óriási erejük van. Előre dokumentálod, mi fog történni az életedben. Ezért fontos, hogy a céljaid összhangban legyenek egymással. 


Akármennyire is furcsán hangzik, a lehetőségek idejét éljük. Sokszor kényszerből, de végre kimerészkednek az emberek a komfortzónájukból, s talán rájönnek, hogy nem is olyan rossz idekint az élet. 

Most az az időszak van, amikor újra írhatsz bármit. Amit szeretnél, ahhoz fognak jönni a lehetőségek. Mert bizony lehetőségek vannak! És aki hívja őket, azokat megtalálják! 


Ha most jól használod fel a kínálkozó lehetőségeket, azzal megalapozhatod a jövődet. 

Ha tisztában vagy azzal, melyik irányba tartasz, akkor ne aggódj, ha még nem tudtál az útra lépni. Elképzelhető, hogy leckék várnak rád az oda vezető ösvényeken. Ez azt jelenti, hogy ha határozottan kitűzted a céljaidat, akkor nyitott szemmel figyeld a kínálkozó lehetőségeket. Mert elképzelhető, hogy elsőként nem álmaid munkáját kínálja fel az élet, hanem köztes megoldásokat, amik elvezetnek majd a célodig. Hogy miért van szükség ezekre a kerülőutakra? Azért, mert itt feladatok várnak rád! Addig nem kapod meg az áhított megoldást, amíg nem készültél fel rá. Elképzelhető, hogy bizonyos tulajdonságokra még szert kell tenned, vagy különféle helyzeteket meg kell oldanod. Lehet, hogy le kell bontanod különböző korlátokat, amik benned élnek. 

Bízz a sorsban! Hidd el, hogy mindent megad neked az első alkalmas pillanatban. Ha még nem kaptad meg azt, amire vágysz, azt jelenti, nem vagy készen a befogadásra. 


Végy egy papírlapot, majd írd le a saját kezeddel a következőket: 

“Ma visszavonhatatlanul elhatározom magam, hogy a saját utamat járom. Átadom magam az életfeladatomnak, a vágyaimnak, és megengedem magamnak a beteljesülést. Elfogadom a sikert, a bőséget, a boldogságot. Mostantól örömteli, boldog, teljes életet élek. Én irányítom a sorsomat. Legyen így most!”

Dobd ki nyugodtan a papírt, de akár meg is tarthatod, nincs jelentősége. 

Bízz abban, hogy magabiztosan haladsz életed útján, teljesen mindegy, éppen hány éves vagy. Sosem késő újrakezdeni és azt az életet élni, amire mindig is vágytál. Hidd el, most van itt a te időd! Most értél meg a beteljesedésre! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések