Szeptember 25. Újhold: Új remények


Hiszem, hogy mindannyiunkban van egy bels er, amely eljuttathat bennünket a megfelel kapcsolatokhoz, az egészséghez, és a vágyott bség minden formájával megajándékozhat. Ha hiszünk benne, és hajlandók vagyunk elengedni a hozzájuk tartozó régi beidegzdéseket, megtapasztalhatjuk a beteljesülést. 

Az idei sz próbára teheti a kitartásodat, elszántságodat és a hitedet. Lehetnek dolgok, amikre eddig nagyon vágytál, és most rájössz, már nem akarod igazán. A megújult energiáiddal változnak a céljaid is, de ez teljesen természetes folyamat. Ez nem azt jelenti, hogy feladod, hanem elég bátor vagy, hogy elengedd, amit nem érzel már magadénak. A saját lelki békéd érdekében próbálj meg minél kevésbé belefolyni a csatározásokba, bár érdemes megejteni egy-egy olyan kellemetlen beszélgetést, amit már nem tudsz tovább halogatni. Hidd el, hogy óriási teher kerülhet le a válladról, megkönnyebbülsz és büszke leszel magadra. 

Karriered és magánéleted is új lendületet kaphat, ha nyitott vagy a változásra. Hosszú az út, amit bejártál eddigi életedben, és sok minden most fog értelmet nyerni. Tisztábban látod a múltbéli események tanításait, és az érzelmeid is helyükre kerülnek. Meg fogod érteni, hogy ami történt, az nem átok, hanem áldás, hiszen segített önmagaddá válni. 

Ügyelj arra, hogy a sok munka és kötelesség mellett pihenni is legyen idd! Tölts minél több idt a szabadban, hiszen az szi természet meseszép, tökéletes gyógyítója testnek és léleknek egyaránt. 

Újhold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE&t=998s


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések