Üzenet a Fényküldötteknek


Minden korszaknak megvannak a maga hősei, azok, akik a legnagyobb sötétség közepette is képesek fényt hozni a világba. Ti, a Fény Hírnökei, nem csupán fáklyavivők vagytok, hanem az emberiség szívének és lelkének őrzői. Azok, akik fényt érzékelnek ott is, ahol mások csak árnyakat látnak.

A világ ma is tele van kihívásokkal. Emberek bolyonganak elveszetten, szívük meggyötört, reményük halovány. De ti, kik a fény küldöttei vagytok, soha ne feledjétek: példátok emlékeztető, hogy még a legsötétebb éjszakában is ott ragyog a csillagok örök fénye. Ti, akik a remény, a szeretet és a béke hírnökeiként léteztek, mindig emlékezzetek: minden szenvedés mellett ott van egy nagyobb erő, egy nagyobb igazság, mégpedig az, hogy a fény mindig megtalálja az útját. A ti szavaitok, tetteitek és gondolataitok formálják a jövőt, és hozzák el a fényt azoknak, akik leginkább rászorulnak. Minden mosolyotok, minden kedves gesztusotok, minden bölcs szavatok olyan, mint egy-egy gyertya, amely megvilágítja az emberi lélek legmélyebb zugait.

A ti kihívásaitok sem könnyűek, de a lelketekben ott rejtőzik az erő, amely átvág a sötétségen, és fényességet hoz a világba. Bár a Földön minden változik, a fény küldetése örök. Ti vagytok azok, akik hidat építenek a múlt fájdalma és a jövő reménye között.

Amikor úgy érzitek, hogy a világ terhe túl nehéz, emlékezzetek: nem vagytok egyedül. A fényben járva mindig akad egy útitárs, egy lélek, aki ugyanazt az utat járja, ugyanazt a szeretetet keresi. Összeköt minket a fény, amelyet hoztok, és amely mindannyiunk szívét átjárja.

Legyetek bátrak, hiszen a világ rátok vár. Legyetek szelídek, mert a szeretet a legerősebb hatalom. Legyetek bölcsek, mert a bölcsesség a fény kulcsa. És legfőképp, legyetek hűek a szívetekhez, mert ott lakozik az a fény, amely a legnagyobb sötétséget is eloszlatja.

Ti vagytok a Fény Hírnökei. Folytassátok utatokat, és soha ne feledjétek: nélkületek a világ sötétségben maradna, ti vagytok azok, akik megvilágítjátok az ösvényt, amelyet mindannyian követhetünk.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések