Minden ember okkal kerül életünkbe




Vajon emlékszel még, miért jöttél a Földre? Mi mindent akartál tapasztalni, megtanulni? Kikkel szerettél volna (újra) találkozni, hogy egy-egy fontos információt átadjanak neked? 


Ugye tisztában vagy vele, hogy életed főbb eseményeit te választottad ki magadnak? Hiszen tudtad, hogy mi szükséges ahhoz, hogy elérj egy következő lépcsőfokot fejlődésed szintjén. Miért is okoz nehézséget elfogadni hát sorsodat? 


Minden, amit valaha tettél, megtapasztalod te magad is. Tudod, hogy nem hagyhatsz rendezetlen számlát. Útitársaidat is te választottad. Te akartál a szüleid gyermeke lenni, te akartad, hogy mások kemény leckéken keresztül tanítsanak különböző feladatokra. Hibáztathatsz-e bárkit, ha minden egy közös “szerződés” alapján jött létre? 


Útitársad szeretett annyira, hogy ezt bevállalta érted. Érted? A közöttetek lévő erős lelki kötelék pont elég ahhoz, hogy  megtanítsa veled, amit tanulni kívántál. Légy hálás érte. 


Amint felismered a tanítást, a kapcsolat átalakul, új minőséget kap. Ebben a világban pedig már nem lesz helye a bántásnak. De ahhoz, hogy két lélek egymással harmóniába kerüljön, fel kell dolgozni az inkarnációs ciklusban együtt megélt eseményeket. Meg kell történni a megbocsátásnak, az elfogadásnak. Tudom, ez nem könnyű feladat. Sok mindent kell átértékelni magunkban. Hiszen mindannyian voltunk az áldozat és a tettes szerepében is. Ha képesek vagyunk elfogadni az együtt átélt inkarnációk sokszínűségét, nem fogunk hibáztatni senkit. 

Lelkünk megnyugszik, s tudni fogjuk, hogy a másik nem véletlen került most is az életünkbe. Tudjuk és érezzük, ide kellett kerülnie… Mellénk…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html






Megjegyzések