Az álmatlanság időszaka


Az elmúlt néhány évben (mióta intenzív átalakulás zajlik a Földön) , elég sokan "panaszkodnak" arra, hogy elég gyakran megébrednek éjszakánként. Ez legtöbbször ugyanabban az időpontban történik, és egészen különös gondolataink támadnak.

Több okból is érdemes odafigyelni érzéseinkre. Amikor valaki megébred, az egója még kikapcsolt állapotban van egy ideig, és az akkori érzések megmutatják, mi dolgunk van magunkkal. 
Elképzelhető, hogy összefüggéstelen álmaink vannak, és ezzel kapcsolatos gondolatok ébredés után. Nem érdemes a megfejtésre időt szánni, sokszor csupán hagyni kell, szabadon áramlani a hozzájuk tartozó érzéseket, hiszen ezen keresztül is tisztul a lélek. 

Ha 1-1 álom, szituáció, gondolat folyamatosan visszatér, akkor már érdemes odafigyelni az üzenetére. Ha például folyton ugyanazzal a személlyel álmodunk, akkor szinte biztos, hogy van megoldandó feladatunk, vagy hordoz olyan információt, mely számunkra hasznos lehet életünk megoldása szempontjából. 

Éjszakánként rengeteg félelmünk üti fel a fejét, ezzel is felhívva magára a figyelmet. "Hahó, van itt egy régi, be nem gyógyult seb". 

Álmaidat, érzéseidet és gondolataidat ne elemeztesd ki mással, mert mindenkinek saját szimbólum rendszere van, Neked kell rájönnöd, mit is üzennek Neked! Légy nyitott a megoldásokra, figyelj az érzésekre és a jelzésekre! 

Álmatlanság formájában kapunk lehetőséget arra is, hogy végre önmagunkra figyeljünk, ne a külvilágra. Éjszaka, amikor csend van, semmi nem vonja el figyelmünket. Olyankor kettesben vagyunk gondolatainkkal. Kénytelenek vagyunk meghallani őket. Segítenek szembenézni azzal, ami elől eddig menekültünk. 

Senki ne aggódjon, ha aktívabbak az éjszakái mostanában. Ezzel is lehetőséget kapunk a gyorsabb tisztulásra.

Ezenkívül, amikor az éjszaka megébredünk, nemcsak a tudatosságunk fokozódik, de fokozott alkotási állapotba is kerülünk. Ebben az állapotban nagymértékben megnő az a képességünk, hogy a gondolatainkat valósággá alakítsuk. Így érdemes főként arra gondolni, amit vágyunk valósággá formálni.

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések