Eljött a nagy változások ideje!





Az emberiség egyik legjelentősebb átalakulása zajlik az utóbbi években. Ezek az energiák mindannyiunkat egyformán érintenek. Érezzük, hogy valami megváltozott, valami teljesen más lett. A Föld rezgésszintje folyamatosan emelkedik és ez az átalakulás minden embert magával sodor. Sokan nehezen alkalmazkodnak, azt érzik, hogy képtelenek megfelelni a gyorsan változó időknek. 

A szabad akarat azonban lehetővé teszi, hogy bárki eldöntse, hogy az emelkedést vagy a süllyedést választja. Köztes megoldás most nincs. 


Tapasztalatainkat mi magunk hozzuk létre, mert szükségünk van az ajándékaikra. IGEN, mindezen mi szeretnék keresztül menni a fejlődésünk érdekében. Most bármin képesek vagyunk változtatni, bármit képesek vagyunk megoldani, ha fókuszáltan, célirányosan haladunk előre az úton. Meg kell tanulnunk nem a kívülről beáramló negatív hírekre figyelni, hanem kizárólag azokra a dolgokra, melyeket szeretnénk megteremteni. Meg kell tanulnunk különbséget tenni jó és rossz között. Meg kell tanulnunk tudni kiválasztani, nekünk mi a jó! Ha  félelmeket, az elkeseredettséget, a dühöt tápláljuk magunkban, akkor azt fogjuk észrevenni, hogy útvesztőben vagyunk, nem találjuk a megoldásokat. Ha a szeretetet, a békét tápláljuk lelkünkben, akkor pedig könnyedén haladunk előre az úton. 


A következő években még sok próbatétellel nézünk szembe, hogy a tudatosság egy magasabb szintjére léphessünk. Ez az időszak most rengeteg mindenre megtanít bennünket. Főként arra hivatott, hogy megtaláljuk magunkban a fényt! Ráérezzünk, hogy teremtők vagyunk, és mi magunk formáljuk a valóságunkat. 


Amennyire nehéz, olyannyira csodálatos is lehet ez az időszak, ha megtanulunk arra koncentrálni, ami a javunkat szolgálja! Amikor rájövünk, hogy teremtő erőnk határtalan, akkor egy olyan világ nyílik meg előttünk, amire mindig vágytunk. Ha van bátorságunk belépni ezen a kapun, valóságos csodává változhat az életünk. 


Előtted is két út van. Mindig van választási lehetőséged, ne feledd!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések