Kibékülni Önmagaddal...


Éppen eleget bántottad már magad, itt az ideje a feloldozásnak! Ezt senki más nem teheti meg helyetted! 
Jelen életed legfontosabb feladata az, hogy békét köss Önmagaddal. 
Fogadd el, bárhol is tartasz. Ne hánytorgasd fel állandóan, hogy le vagy maradva. Ne tégy szemrehányást, hogy egyhelyben toporogsz… Hiszen ez nem így van. Minden eseménynek és történésnek oka volt az életedben. Mindegyikhez érzéseket kapcsoltál, melyek segítettek a felismerésekben… Segítettek a feldolgozásban, lelked gyógyításában. 

Születésünk óta hordozzuk a batyunkat, és blokkjaink sokszor régi életekbe nyúlnak vissza. 
De ne akarj mindent egyszerre tudni! Most ne keress, ne kutass! Most állj meg, és köss békét az életeddel. Hidd el, nem is olyan rossz a sorsod. Biztos vagyok abban, hogy ha belenézhetnél más emberek batyujába, inkább visszavennéd a hátadra a sajátodat. Hiszen azt vállaltad, hogy ezáltal fejlődsz. 
És tudd, hogy ez nem egy büntetés. Ez egy megváltás! 

Egyszercsak eljutsz arra a pontra, hogy elég volt. A folytonos bűntudattal, önostorozással csak megnehezíted a sorsodat. Ezek az érzések elhomályosítják a látást, nem veszed észre a megoldásokat. Pedig hidd el, ott van körülőtted minden, amire vágysz! Készen állva vár, hogy Hozzád kapcsolódhasson. 

Csak engedd el azt a kényszert, hogy állandóan bünteted magad! Itt senki sem hibás! Mindannyian tanulók vagyunk!

Mindenki ott tart, ahol tartani akar. Ne mondd, hogy nem, mert ha eléggé fájna, már változtattál volna helyzeteden. De azért se bántsd magad, mert úgy érzed, egyhelyben toporogsz. A szenvedés ajándékára szükséged van ahhoz, hogy megérjen Benned az elhatározás… Szükséged van rá, hogy észrevedd, Te tartod büntetésben magad… 

Most egyetlen feladatod, hogy felelősséget vállalj, és tudd, bárhol is tartasz, már ma minden megváltozhat. 

Köss békét magaddal, az életeddel, és látni fogod, hogy Veled is békét köt a világ!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések