- Vajon mersz sikeres lenni?


Az utóbbi időben rengeteg emberrel találkoztam, akik megteremtették azt az életet, amiről mindig is álmodtak. Hogy ők jobb csillagzat alatt születtek? Nem hinném. Céljaik sokkal erősebbek voltak, mint a kifogásaik, és szembementek azzal, amitől féltek. Mert IGEN, sikertelennek és középszerűnek lenni könnyű, mert nem kell hozzá kilépni a komfortzónából. 

Ha a saját utadat járod, és elkezded megkeresni azt az embert, aki valójában vagy, azt kockáztatod, hogy kinevetnek, beléd rúgnak és elfordulnak Tőled azok az emberek, akiket biztonságnak hittél. Ez fáj! Nekik pedig az fáj, hogy többé nem tudnak belevonni a kicsinyes játszmáikba. 

Igen, lesznek emberek, akiknek az útjuk nem arra tart, amerre a Tiéd. Ez nem ok arra, hogy Te ne akarj sikeres lenni. A sors megjutalmaz olyan igaz barátokkal, akik arra mennek, amerre Te! Akiknek az értékrendjük hasonló a Téddel. Azokkal az emberekkel, akik társaságában hazatalálsz. 

S hogy sajnálod-e a régi, elnyűtt önmagad? Nem hinném... 
Lesznek emberek, akiket felemelsz magad mellé, és lesznek, akiknek el kell engedned a kezét. De ne engedd, hogy ők húzzanak le Téged. 

Bármire képes vagy, ha nem a kifogásokat gyártod, hanem nekiállsz cselekedni. A vonzás nem arról szól, hogy feladod a rendelést és várod a postást, hanem arról, hogy észreveszed a lehetőségeket, és a félelmeid ellenére nekiállsz cselekedni. Mindezt azért, mert van egy álmod. Van egy álmod, amiben Te játszod a főszerepet. Egy álmod, amiben boldog vagy, sikeres és a környezetedben minden ember elégedett. Egy ilyen világban érdemes élni. Akkor azt mondom, értelme van annak, hogy erre a bolygóra megszülettünk…

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések