- Amikor imáidra megérkezik a válasz, és véget érnek a nehézségek


Érezted azt valaha is, hogy imáidra nem érkezik válasz? Hogy a kilátástalanság már óriási méreteket öltött, és nincs kihez odabújni? 
Érezted azt valaha is, hogy egyedül vagy a problémáiddal és nem ért meg senki? Nincs Rád idejük? Hogy Te csak állandóan adsz, és nem érkezik válasz? 

Fáradtan rogysz a földre, ökölbe szorított kézzel, kisírt szemekkel kérdezed: - MIÉRT?
Miért van az, hogy Téged sosem hall senki? Miért van az, hogy a Te imáid süket fülekre találnak? Miért van az, hogy kérdéseidre nem érkezik válasz? 

Ülj le egy kicsit, nyugodj meg, és figyelj befelé. Le kell csendesedned ahhoz, hogy tudjad, merre van az út… Meg kell hallanod lelked hangját, ha keresed a labirintusból a kiutat. 

Légy hálás azoknak, akik nem láttak el kéretlen jótanácsokkal, hiszen életed nagy kérdéseire minden válasz csak bentről jöhet. A többi csupán hamis tévelygés. 

Tudatosítsd magadban, hogy nincs az a helyzet, amit ne lennél képes megoldani. A próbatételeket azért választod, mert megoldásukkal olyan helyekre juttatod magad, ahol csodák várnak Rád. Az út végén megtalálod valódi Önmagad. 

Addig is kitartás! Minden helyzet magában foglalja a megoldásokat is! Minden a döntéseiden múlik. IGEN! Valóban kanyarogtál tévutakon, és sokszor hoztál téves döntéseket. Utólag már tudod. De be kell látnom, hogy ezek által sokkal erősebbé váltál. 

Egy lecke sem felesleges, ha tanulunk belőle! 

Azonban ha sokszor lépsz ugyanabba a pocsolyába, pedig eddig is csak fájdalmat okozott, az már a Te hibád. Ugyanakkor sose felejtsd el, hogy minden pillanatban van lehetőséged másként dönteni. Ha holnap felébredsz, csinálhatod másképp. Nem kell szenvedésben leélni az életed, választhatsz magadnak mást! 

Csak figyelj oda a jelekre! Figyelj oda az érzéseidre, szíved hangjára! 

Ne hidd, hogy Isten nem hallgat meg. Kérd, és megadatik. Kérdezz, és válaszolnak. 
Légy egyszerű és világos. A válasz megérkezik, ha igazán figyelsz. Nem tévesztheted el őket… A jelek mindig azok, amiket annak vélsz.

Kérdezz, és Isten (vagy a lelked) jelezni fog, merre indulj. Az egész világmindenség a terveid szerint rendeződik majd. Csak hallgass és figyelj! A következő újságcikkben, könyvben vagy dalban ott lesz a válasz. Az Univerzum útitársakat küld melléd, hogy információkkal szolgáljanak Neked ahhoz, ami Számodra oly fontos. 

Rendelkezésedre áll minden eszköz, és az utak megnyílnak előtted, ha tudod, hová szeretnél menni. A vágyad eljön Hozzád, ha meghívod. Megérkeznek azok az emberek, akikre szükséged van. 
S akkor már tudni fogod, hogy mindig is itt éltek Benned a válaszok, csak fel kellett nőnöd azzá, aki valójában vagy. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések