Minden emberi kapcsolatod szabadon választod


Minden emberi kapcsolódás szabad választással jön létre. Azért léptél szövetségre életed szereplőivel, mert szükséged van azon ajándékokra, melyek a kapcsolatból fakadnak. 

Tudom, most értetlenül olvasod ezen sorokat. Biztos vagy abban, hogy ennyi szenvedést, ennyi csalódást Te nem választhattál. Ebben igazad lehet. Elképzelhető, hogy sokadszorra sem tanultad meg a leckét. De meg kell értened, hogy egy valódi lélektárs kapcsolat itt a földi létben akkor tud tartósan fennmaradni, ha feldolgoztad a múlt fájdalmait, és nem a félelmeid irányítanak többé. 

Hiszen kizárólag azon társaid vannak vonzó hatással Rád, akik rezonálnak a lelkedben lévő sérülésekre. Ha rettegsz attól, hogy megcsalnak, mert a múltban fájdalmas sebeket szereztél ezáltal, akkor olyan partnerek kerülnek közel Hozzád, akik szembesítenek a legmélyebb félelmeddel. Ezzel adnak lehetőséget arra, hogy meggyógyítsd sebesült lelkedet. Felhívják a figyelmed arra a sérülésre, ami akadályozza boldogságod. 

Ha meggyógyítod a múltad, elengeded a fájdalmaid, és nem támasztasz elvárásokat félelmeid által, akkor kapcsolatodat nem fertőzi majd semmilyen érdek. Csupán azért jön létre a szövetség, mert “jó együtt lenni”. Sosem tudhatod, mitől vagytok otthon egymásban… Talán valahol, valamikor összeforrott sorsotok… S most erőt adtok egymásnak a folytatáshoz. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések