Minden emberi kapcsolatod szabadon választod




Minden emberi kapcsolódás szabad választással jön létre. Azért léptél szövetségre életed szereplőivel, mert szükséged van azokra az ajándékokra, melyek a kapcsolatból fakadnak. 


Tudom, most értetlenül olvasod ezeket a sorokat. Biztos vagy abban, hogy ennyi szenvedést, ennyi csalódást te sosem választanál. De nem lehet, hogy sokadszorra sem tanultad meg a leckét? 


Azon embertársaid vannak rád vonzó hatással, akik rezonálnak a lelkedben lévő sérülésekre. Ha rettegsz attól, hogy megcsalnak, mert a múltban fájdalmas sebeket szereztél ezen tapasztalással, akkor olyan partnerek kerülnek közel hozzád, akik szembesítenek a legmélyebb félelmeddel. Ezzel adnak lehetőséget arra, hogy meggyógyítsd sebesült lelkedet. Felhívják a figyelmedet arra a sérülésre, ami akadályozza a boldogságodat. 


Ha meggyógyítod a múltad, elengeded a fájdalmaid, azt fogod észrevenni, hogy javul az emberi kapcsolataid minősége. Nyitottabbá válsz, nem fogod folyamatosan azt érezni, hogy védened kell magad. Nem fogsz rettegni, hogy megbántanak. Szívvel-lélekkel fogsz kapcsolódni, nem pedig ésszel. Nem támasztasz hatalmas elvárásokat csak azért, hogy lehetetlen legyen ennek megfelelni, és áldozatnak érezhesd magad. Azért fogtok kapcsolódni, mert fantasztikusan érzitek magatokat egymás társaságában. Szeretni fogjátok egymást, de feltételek nélkül, csak az adás öröméért. A valódi szeretet csak a szabadság légkörében életképes, ezt sose feledd!


Egy valódi, harmonikus lélektárs kapcsolat itt a földi létben akkor tud tartósan fennmaradni, ha feldolgoztátok a múlt fájdalmait, és nem a félelmeitek irányítanak többé. 


Egy lélektárs találkozás főként abban segít, hogy önmagadra találj! Elönt az otthon érzése és megtalálod a saját biztonságodat. Tudod, érzed, hogy valahol, valamikor összeforrott sorsotok… S most erőt adtok egymásnak a folytatáshoz


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések