Ne hagyd, hogy a sötétség elvegye a fényed!




Ahogy fejlődünk és egyre tudatosabbak vagyunk az életünkre, annál több, hozzánk közel álló személy próbál majd kizökkenteni bennünket az egyensúlyunkból. 


Támadást érezhetsz az irányukból, ha kilépsz abból az árnyékos világból, melyben élnek. Aki képtelen a fejlődésre, azt zavarni fogják a sikereid, a boldogságod. Mindent megtesznek majd azért, hogy bebizonyítsák: tévúton jársz. Minél harmonikusabb az életed, annál nagyobb lehet az ellenérzés bennük, és sokszor támadással reagálnak minderre. Te pedig csalódottan veszed tudomásul, mennyire eltávolodtatok egymástól. 


A tudatlan ember a legveszélyesebb önmagára, mert nincs tisztában azzal, hogy a gondolataival irányítja a sorsát. Pedig a világban minden energia… És a szándék, mellyel tetteinket elkövetjük, erőteljes energiát sugároz a világba. A rossz szándékkal elkövetett tettek idővel megbosszulják magukat.


Neked csak annyi a feladatod, hogy ne vedd magadra a megmentő szerepét! Az igaz, hogy a sötétség és a fény harcában mindig a fény győz, de a csatározás közben elfogyhat az erőd. Te saját magadért vagy felelős, senki másért. Ne hagyd, hogy elvegyék a fényed! 


Te egy egyedi, pótolhatatlan csoda vagy! Higgy benne, hogy előbb-utóbb mindenki megkapja, amit érdemel. A fényküldött, és a sötétség képviselője is azt az életet fogja élni, amit magának teremtett!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések

  1. Csodálatosak az írások, s mindig jó időben jelenik meg. Mintha a gondolataink össze lennének hangolódva. Köszönöm!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése