Találd meg önmagad!




Mindenki életében eljön az a pont, amikor minden megváltozik körülötte. Azt érezzük, hogy már semmi nem a régi, eltűnt a biztonság. Nincs amibe kapaszkodjunk, pedig elég nagy erővel sodor az ár. 


Teljes szemléletmódbeli, életmódbeli változásokra van szükségünk, az elhalasztott karmikus helyzetek és kapcsolatok gyökeres átrendezésére. A megoldásokat nem halogathatjuk tovább, egyszerűen itt a vége. Sokan éreztünk így az elmúlt években. 


Soha senki nem mondta, hogy könnyű az út önmagadhoz, de teljesen biztos vagyok benne, hogy már a te hidad is épül. Lehet, hogy a változás nem fájdalommentes, de hidd el, hogy megéri. Képes vagy legyőzni saját gyengeségeid, felülemelkedni a földi lét korlátain, végre boldogságra lelve. De olyannyira szabad vagy, hogy választhatod a rabságot is!  Rajtad áll! 


Ne várd, hogy mások által oldódjanak meg a szenvedéseid, mert újra és újra csalódni fogsz. Minden krízishelyzet az életedben egy tanítás. A kérdés csak az, hogy hajlandó vagy felismerni a leckét? 


Lazulj el egy kicsit, és érezz rá, mi az, amitől szárnyal a lelked. Sok esetben azért boldogtalanok az emberek, mert nem ismerik annyira önmagukat, hogy egyáltalán tudják, hogy mi teszi boldoggá őket. 

A következő években még sok változás jön majd. Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb. Tanulj meg alkalmazkodni a gyorsan változó időkhöz, és rá fogsz jönni, hogy minden, ami történik, szükséges egy jobb életminőség kialakításához. 


Ha anyagi stabilitásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz. 

Ha szerelemre vágysz, ne a magányra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd jól magad. Ne akarj görcsösen társat. Tudd, ha felkészültél rá, meg fog érkezni. 

Ha emberi kapcsolataid "szorulnak javításra", akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj megváltoztatni senkit! Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elég kényelmetlenné válik az élete, változtatni fog. De erre mindenkinek meg kell érnie. Addig csak feleslegesen pazarló az energiádat. Viszont ha te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak veled szemben. 


SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a dolgokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen! Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik. 


Egy hős az az ember, aki szembenéz a saját sötét oldalával és a menekülés helyett a harc mellett dönt. Ha az időt húzod, csak magad ellen dolgozol. Elérkezett az idő, hogy felszabadítsd önmagad! Elérkezett az idő, hogy megtaláld önmagad! 


Kellemes ébredést kívánok!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések