Életed újratervezése




Te is érezted az utóbbi időben, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok? Hogy már képtelen vagy uralni mindazt, ami történik az életedben? 

Mintha semmi beleszólásod nem lenne a történésekbe. Igyekszel megérteni a kapott leckét, és máris ott a következő. Sokszor érzed, hogy nincs erőd felállni, és jobb lenne a földön maradni? Talán akkor nem esnél el újra… 


Bár mindenki számára nehéz ez az időszak, mégis azt mondom, hogy megéri kitartani. Megtisztulva, megerősödve jössz ki a csatából, és képes leszel irányítani az életedet. A vihar megtisztítja az érzelmeidet, a kapcsolataidat, és rendet teremt körülötted. Most minden kérdésedre megérkezik a válasz. Ennek az időszaknak a rendeltetése az, hogy tiszta helyzeteket teremtsünk életünk minden területén. Hogy türelemmel, alázattal forduljunk embertársaink-, és minden megoldatlan feladat felé… Hogy felelősséget vállaljunk minden valaha hozott döntésünkért, és tettünkért. Csak így leszel képes a megértésre, ami által feloldódnak a benned élő fájdalom programok. 


Ha úgy érzed, már eleget szenvedtél, itt az idő életed újraprogramozására. 


  • De mitől is lehetne jó az életem, ha csupa szenvedés vesz körül? Ha magányos vagyok és szomorú a lelkem? Ha nincs senkim és semmim? - kérdezed…


Az életed akkor lesz boldog, ha képes vagy észrevenni a jót magad körül akkor is, ha összedőlt már minden… Ha szeretetreméltónak érzed magad akkor is, amikor valaki megpróbálta elvenni az önbecsülésedet. Amikor nem hagyod, hogy mások határozzanak meg, mert önértékelésedben elég stabil vagy ahhoz, hogy tudd, jogod van itt lenni, jogod van egy számodra élhető világban létezni, akkor már kezded érteni. 

Amikor biztos vagy abban, hogy a világban van valaki, aki érted született meg, és ugyanúgy vár rád, mint te őrá, akkor szembejön majd veled egy álmos hétköznapon. 

Amikor hiszel abban, hogy a gazdagság az ember lelkében él, akkor testet ölt majd a fizikai valóságban. Megkaphatsz mindent, amire vágysz. 


Ha hiszed, hogy minden nehézség érted van, és tudod, hogy mindezt te akartad megtapasztalni annak érdekében, hogy fejlődj és erősödj, tudsz majd hálás lenni minden megoldandó feladatért. Elég bölcs leszel ahhoz, hogy érezd, erre mind szükséged volt, hiszen általuk sokkal jobb emberré váltál. Az lettél, aki mindig is szerettél volna lenni:  egy stabil, nyitott, boldog ember, aki nem fél többé önmaga lenni. És hidd el, itt véget is érnek a nehézségek… 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések