- Életcélok


Olyan sokan teszik fel a kérdést maguknak: - Vajon mi az életcélom? Milyen feladatokkal születtem? Meg tudok-e majd élni ebből? 

Vannak, akik azt sem tudják, merre keresgéljenek, csupán azt érzik, hogy nem jó helyen vannak. Vajon lehet-e az életfeladatot keresni? Vagy meg kell várni, míg ránk talál? 

Egy dolgot érdemes tisztázni rögtön az elején. Az életfeladat nem egyetlen dolog, hanem egy olyan folyamat, amelyben folyton meg kell újulnod. 

Tegyük fel, hogy régóta tudod, hogy a gyógyítás a feladatod. Talán először elmész természetgyógyászatot tanulni. Végzed ezt néhány évig, de érzed, hogy valami hiányzik. Ezért elkezdesz kutakodni, mivel egészíthetnéd ki. Megtanulsz különböző technikákat, fejleszted magad. Egyre jobban érzed magad, de még mindig azt érzed, hiányzik valami. Talán elgondolkodsz azon, hogy a testi gyógyítás mellett a lelki gyógyítással is segíthetnél. Közben az önbecsülésed is növekszik, ezzel együtt nő az anyagi jólét. De újra eltelik egy kis idő, és Te egyre jobb vagy a szakmádban! Már nem csak végzed, hanem érzed is. Rájössz, hogy a megtanult technikák nem mindenkinél működnek. Egyre inkább elő tudod hozni azt az ősi tudást, ami ott van Benned. Már szinte csak saját "módszereket" használsz. Végül tökéletesen kiteljesedsz abban, amit csinálsz. De még ez sem végleges, hiszen eltelik néhány év, és újra érezni fogod, hogy lépned kell. 

Ezek szerint az első, amit megtanultál, nem volt az életfeladatod? - kérdezhetnéd jogosan! 
De! Az is a feladatod része! Ne feledd, hogy minden apró megtapasztaláshoz szükséged volt, hogy a szakmában rátalálj önmagadra. És hidd el, affelé vonzódsz, amerre feladataid vannak. 

Így ha késztetést érzel, hogy elolvass egy könyvet, vagy jelentkezz egy tanfolyamra, tedd meg!! Lehet, hogy még nem az igazi, de elképzelhető, hogy elvezet valahova. Lehet egy lépcsőfok a feladatodhoz. 

És ne türelmetlenkedj kérlek! Ha még nem tudod, mi az, ami Neked való, akkor határozd el, hogy az első célod az, hogy megtaláld, mi az, ami igazán érdekel. És döntsd el, hogy a következőkben kipróbálsz minden lehetőséget, ami Veled szembe jön. Mert sokszor esnek abba a hibába az emberek, hogy kérik a lehetőségeket, és amikor megérkezik, akkor megmagyarázzák maguknak, hogy ez nekik nem lenne jó. Amíg nem próbálod ki magad valamiben, nem tudhatod, mennyire jó vagy rossz Neked! 

Elképzelhető, hogy egy olyan dologban találsz magadra, amire most egyáltalán nem is gondolsz. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések