Ki hol tart a fejlődésben?



Azt látom és érzékelem, hogy az utóbbi években sokan nem tudtak megszabadulni, megválni azoktól a felesleges dolgoktól, amik gátolják őket a fejlődésben, az előre haladásban. Pedig minden jel arra utal, hogy ennek az időszaknak leginkább ez a rendeltetése. Még mindig nehezen megy az elengedés. Az emberek ragaszkodnak a régi megszokotthoz, még akkor is, ha egy ideje már szenvedésben tartja őket. 


Pedig a jelen időszak feladata egy ÚJ, tehermentes élet megteremtése. 


De hogyan is tudna megérkezni az új, ha nincs hely a számára? Ha még mindig ott van a régi, és te minden erőddel azon vagy, hogy megmaradjon? Ha a múltra fókuszálsz, akkor a helyzetek folyton újra teremtik magukat. Azt veszed észre, hogy már megint hasonló szituációba kerültél, már megint hasonló érzésekkel kell megküzdened. 


Nem lehet egyszerre a régi, elnyűtt energiában létezni, s közben várni az újat. Vagy elengeded, ami eddig szenvedést okozott, és megtöltöd a helyét friss energiával, vagy minden marad a régi. A te életed változásairól neked kell gondoskodnod, hiszen te tudod meghatározni az új irányt. Ha hagyod magad sodródni, akkor nem biztos, hogy oda visz az ár, ahová szeretnél eljutni. 


Fel kell ismerned, hogy nincs értelme tovább cipelni a múlt terheit, mert mérgezi az életedet. A harag, a gyűlölet, a düh, a félelmek és a fájdalmak mind rombolják a jövőd.


Azt gondolom, hogy a következő években mindenki megteremtheti azt a jövőt, amiről mindig is álmodott. De ehhez el kell fogadni, be kell fogadni a változásokat. A régi önmagunk csak a régi életünket képes újra teremteni. Meg kell újulnunk, másképp kell gondolkodnunk, és éreznünk magunk felé ahhoz, hogy egy jobb jövőt teremthessünk. Meg kell gyógyítani az érzéseinket!


Ne szégyelljünk segítséget kérni. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy megszabaduljunk minden negatív, blokkoló energiától! Így válik életünk azzá a csodává, amiről mindig is álmodoztunk. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések