- Mi vár még ránk?


Talán észrevetted, hogy a jelenben rengeteg új lehetőség kínálkozik, ha az ember elengedte azt, amire nincs szüksége, ami nem engedi az előre haladásban. 
De félreértés ne essék: ez nem azt jelenti, hogy magától megvalósul minden, hanem olyan szituációk jönnek, melyben felismerheted a lehetőségeket arra, hogy Te magad valóra váltsd álmaidat. 

Igen, van amikor nem akarjuk észrevenni azt, amit imáinkra válaszul küldenek, mert munkának van álcázva. IGEN, tenned kell azért, hogy jobb legyen. Cselekedned NEKED kell! A semmiért nem adnak valamit, ezt ne feledd. Kell, hogy legyen ellenenergia, hiszen így lesz meg az egyensúly. Minél nagyobb áldozatot hozol, annál nagyobb a jutalom. 

Figyelem az embereket, és azt látom, hogy aki elfogadja a sorsát, és igyekszik azt jobbá tenni, a leckéket elsajátítani, rengeteg örömét leli az életben. Neki is ugyanúgy megvannak a feladatai (és cseppet sem kisebbek, mint a többieké), de elfogadja a sorsát, és tudja azt, hogy ami megtörtént, azon már nem tud változtatni. Ők az igazán bölcs emberek. Nem azt kérdezgetik folyton, hogy: "DE MIÉRT?" meg "MIÉRT PONT ÉN?" meg "MIKOR LESZ MÁR VÉGE?", hanem elfogadva lelkének egy felsőbb rendű döntését, igyekszik minél több tanulságot levonni az eseményekből. Bízik az isteni gondviselésben és tudja, hogy minden érte történik. A következő 1-2 évben egy számla sem marad kifizetetlenül. Az, hogy mennyi minden vár Rád, az attól függ, mennyi a kiegyenlítetlen számlád a múltból. Fontos, hogy ne gyártsunk a már meglévők mellé újabb karmákat. Szeretettel, türelemmel és becsülettel hagyjuk magunk mögött a múltat és zárjunk le dolgokat. 
A mostani időszak megmutatja, mi számunkra az igazi érték. 

Emberek vagyunk, nem kell mindig jónak lennünk. Ugyanakkor kell tudni megbocsátani magunknak. Már ne érdekeljen senki véleménye, tanuld meg magad szeretni. Mert ezt bárki megteheti. És engedd el az irigy, féltékeny, negatív, sikertelen beállítottságú, rosszindulatú emberek kezét, mert semmi szükséged rájuk.

Észrevetted, hogy számtalan olyan szituációt kapsz, amiben ki kell állnod önmagadért? Ki kell bújni az "áldozat" vagy éppen a "tettes" szerepéből. A játszmák világa veszendőben. A jövő divatja az őszinteség, tisztesség, becsület...

Nemcsak bízom benne, de tudom, hogy a következő években senki nem marad ki a szórásból, mindenki learatja, amit az eddigi életeiben elvetett. Mindenki kénytelen lesz felelősséget vállalni és szembenézni az életével. Már senki életét nem akarom megoldani, segíteni, hiszen nem is tudom. Mindenki csak SAJÁT MAGA képes erre. Két lehetőség van: vagy úszunk vagy meghalunk. Nincs középút!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések