A jézusi gyógyító energia behangolásának és lecsatornázásának ujjkódja


A jézusi gyógyító energia behangolásának és lecsatornázásának ujjkódja

Jézus gyógyító energiája hívható le a következő ujjtartással:
A bal középső ujj a mutatóujj körömágyán pihen (többi ujj behajlítva).

Ez a kézpozíció Jézus hívójele, a fényadás, az üdvözültség, a prófétikus készség, a spirituális felvilágosultság, az istenközeliség pszichomentális energetikai információinak megtestesítése, amely mindenkor a Krisztus-tudatban való cselekvés áldásimpulzusával hatja át a gyógyítót.

A jézusi kézjel és Jézus nevének mantrázása öngyógyításra és mások gyógyítására egyaránt alkalmazható.
Öngyógyításnál: Üljön le egy székre! Csendesítse le elméjét, csak önmagára koncentráljon. Vegye fel az említett kéztartást! A jobb tenyércsakráját helyezze a beteg testrészre (pl. a bal vállízületre). Gondolatban mondja a következőt: Áradjon a jézusi gyógyító energia Joó Ágnes (név) jobb tenyércsakráján keresztül a bal vállízületébe, és a mai napon, x településen gyógyítsa meg azt!
Rezegtesse 11-szer a Jézus nevét: jjeezzuuss.
Más gyógyításánál: A beteg helyezkedjen el kényelmesen (feküdjön vagy üljön le), majd lazítson, csendesítse le elméjét, figyeljen befelé, kövesse a testébe áramló gyógyító erő útját.
A gyógyító a jézusi mudra felvétele után helyezze jobb tenyerét a beteg testrészre, pl. a bal vállízületére! Erősen koncentrálva gondolatban mondja a következőt: Áradjon a jézusi gyógyító energia Joó Ágnes (gyógyító neve) jobb tenyércsakráján keresztül Virág Anna (beteg neve) bal vállízületébe, és a mai napon, x településen gyógyítsa meg azt!
Rezegtesse 11-szer a Jézus nevét: jjeezzuuss.
Az összes fentebb felsorolt lelki és mentális tulajdonság, érzelem felkelthető a következő technikával:
Ülve helyezkedjen el kényelmesen! Válasszon ki egy megvalósítani kívánt (átélendő, megtapasztalandó) érzelmet, tulajdonságot, képességet!
Ezek: szociális érzékenység, fényadás, üdvözültség, újítókedv, más szellemi előrehaladásának segítése, Krisztus-tudatban való cselekvés áldásimpulzusa, prófétikus készség, spirituális felvilágosultság, istenközeliség, isteni tisztaság miatti segítőszándék.
Gondolatban mondja ezt: Áradjon Jézus ereje Virág Anna (név) érzelmi testébe, és idézze elő nála az isteni tisztaság miatti segítőszándékot a mai naptól, x településen! Ámen!
Rezegtesse Jézus nevét13-szor: jjeezzuuss.

Forrás: Késmárki László: Angyali imák és kéztartások Ankh Kiadó 2015





Megjegyzések