Megtanulni továbblépni


 Az elmúlt néhány évben elkezdett átrendeződni a világ.  A legtöbben óriási lelki erőre tettek szert, a hirtelen, váratlan események megedzették a lelket.


Észrevetted, hogy minden megváltozik körülötted? Most döntened kell, merre tovább. Talán hónapok óta érzed, hogy valami kezd kibontakozni az életedben. Valami új, valami sokkal jobb vár rád. De ehhez le kell pakolni a régit. El kell engedni azt, ami lehúz. Szélnek kell ereszteni, ami rombol. Harcol a sötétség a fénnyel, óriási feszültség van a világban. Lehet, hogy benned is viharok dúlnak. Kapaszkodsz a régibe, a megszokottba. Ne tedd! 

 Amit elvesz tőled a sors, nem véletlenül teszi. 


Vannak dolgok, amiknek elvesztése roppantul fáj, de hónapok múltán rájössz majd, hogy tulajdonképpen isteni szerencse. Az elengedés nevel. Tanít. Amint megtanulod, hogy ne ragaszkodj semmihez, szabad leszel. Többé nem veszítesz el semmit. A jelen időszak segít átrendezni a dolgokat. Ha magadtól nem változtattál bizonyos dolgokon, a sors most kényszerít. Megtanít másként gondolkodni, másként tekinteni a sorsodra. 


Most olyan váratlan események tarkítják a mindennapokat, melyeket sosem reméltünk. De teljesen mindegy, hol tart most az életed, van esélyed arra, hogy talpra állj. Kapsz esélyt, hogy magadra találj. Kapsz esélyt, hogy tovább lépj! De ahhoz az kell, hogy elhatározd magad. Ne ragaszkodj semmihez, ami a múlthoz köt. Nincs értelme. Ha eddig nem tett boldoggá, ezután sem fog. Hagyd, hogy a helyzet is megtisztuljon, átalakuljon. Ha dolgod van vele, úgyis visszatér.


Most magaddal törődj! Érezz rá, hogy mire vágysz. Értékeld át az eddigi éveket, és vedd észre, milyen sokat fejlődtél. Rengeteget erősödtél. Lassan készen állsz arra az életre, amit megálmodtál. Lassan felépíted magad hozzá.


Dönts, hogy ezentúl másként lesz minden. Dönts, hogy te leszel életedben az első. Dönts, hogy ezentúl magad döntesz. Dönts, hogy felvállalod a felelősséget! Dönts, hogy egészséges leszel és bőségben élsz! Dönts végre, és megnyílik a világ…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések