Csak azon az úton találod meg a belső békét és boldogságot, amelyen a saját szíved vezet.

 



Az elmúlt években rengeteg inger ért bennünket a külvilágból, egymásnak ellent mondó információk tömkelege jutott el hozzánk, amik megingatták a hitünket. 

Megtapasztalhattuk, hogy milyen fontos megélni a jelent, a pillanatot, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. Az élet tele van lehetőségekkel, kihívásokkal, és minden percben döntéseket hozunk, hogy melyik úton folytatjuk tovább. IGEN, MINDIG van lehetőségünk a választásra! 

Fontos, hogy ne a “külső zajokra” és mások elvárásai fordítsuk a figyelmünket, mert ezek elhomályosítják a saját belső igazságunkat. 

A legfontosabb, hogy legyen bátorságod hallgatni a saját szívedre, mert ez a legjobb navigációs rendszer életed térképén, ami képes visszavezetni a belső békéhez és a harmóniához. 

Ne félj kettesben lenni önmagaddal! Ne félj a csendtől, amiben a válaszok rejlenek! Ez egy folyamat, amit minden nap gyakorolnod kell. 

S ha már békében vagy önmagaddal, azt se feledd, hogy az apró, napi cselekedetek és döntések összessége formálja a sorsodat. 

Légy türelmes és együttérző önmagaddal! Ha odafigyelsz ezekre az apróságokra életed minden pillanatában, akkor észre fogod venni, hogy az egész világ egy csoda, és a boldogság örökös vendég nálad. 


Hagyd, hogy ez a bölcsesség inspiráljon és segítsen megtalálni a belső utat a boldogság és az életed valódi értelme felé.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések