A csoda ma veled is megtörténhet


Életünk során gyakran elveszítjük a hitünket a csodákban. Ahogy felnövünk, a hétköznapi kötelességek, felelősségek és a realitások világa elhomályosíthatja azt az egyedülálló képességünket, hogy az egyszerű dolgokban is felfedezzük a varázslatot. Mikulás napján azonban megnyílik egy kapu, ami visszavezet bennünket abba az időszakba, amikor a világ még tele volt titokkal és csodával.


A varázslat nem csupán a mai napon van velünk, a szívünkben hordozhatjuk magunkkal egész életünk során. 

Amikor észrevesszük az apró örömöket, a sötét égbolton gyúló csillagokat, amikor felfedezzük a természet csodáit és a szeretet erejét, akkor érezhetjük, hogy a varázslat átszövi az egész életünket. 


A mai nap lehetővé teszi számunkra, hogy visszataláljunk a bennünk élő gyermekhez. Újra felébresztheti bennünk a hitet, hogy minden nap tele van lehetőségekkel és csodákkal.


Emlékszel az előző estékre? Amikor izgatottan tisztítottad a csizmád! 

Emlékszel még az igazi mézeskalács illatára? Emlékszel, hogy kíváncsian szaladtál az ablakhoz, és mosolyogva nézted, hogy szálingózik a hó?Emlékszel arra, amikor édesapád szánkón húzott az óvodáig? Amikor belefeküdtél a friss, ropogós hóba, és megfürdetted az arcod? UGYE EMLÉKSZEL MÉG? 💕

A varázslat még most is jelen van az életedben, hidd el. Már az is valóságos csoda, hogy élsz... Annyi embernek bizonytalan a holnapja... Amíg van erő a lábaidban, a szívedben, képes vagy küzdeni is. Míg van hited, semmi baj nem érhet. Ha mosolyogva végzed a dolgod, ha hála és öröm érzése van a szívedben, a megoldások bekopogtatnak hozzád. 

Légy tudatos teremtője életednek, és találd meg újra a csodát a szívedben! Ma keress valakit, akinek segíthetsz. Akinek szüksége lehet a tudásodra, a szíved szeretetére. Meglátod majd, a remény és a csoda ugyanúgy beköltözik a te lelkedbe is. És észre fogod venni, hogy az élet csupa varázslat. Minden percnek megtalálhatjuk a maga szépségét. Ha képesek vagyunk ezt észrevenni, az élet gyönyörűvé válik! 


Csodaszép napot kívánok nektek, és azt, hogy mindenki találja meg újra a csodát a szívében, hiszen eddig is ott volt, csak talán jó mélyen elásva! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések