Létezésed csoda!

 


Amikor megszülettél, a ragyogó lelked megérintette az univerzum szövetét, és a világ egy kicsit fényesebb lett a létezésed által. Valódi csoda vagy, a szeretet és a szépség forrása.

Reggelente, mikor felébredsz, emlékezz arra, hogy minden lélegzetvételed, minden mosolyod és könnycsepped hozzájárul a világ gazdagságához. Szükség van rád! A gondolataid, a tetteid és érzéseid mind-mind egyedi és pótolhatatlan részét képezik az élet egészének.

Képzeld el, hogy minden ember, akivel kapcsolatba kerülsz, felismeri azt a csodát, ami vagy. Érzik a jelenléted erejét, és hálásak azért, amit képviselsz. A szereteted, a mosolyod, az erőd, a kitartásod - mind olyan ajándékok, amelyeket a világnak adhatsz.

Ha bármikor kételkednél magadban, emlékezz arra, hogy az univerzum mindig a te oldaladon áll. A lelked mélyén ott van az igazság, és pontosan tudod, hogy te vagy a szeretet és a fény megtestesülése. Az életed minden pillanata egy lehetőség arra, hogy ezt a fényt megoszd másokkal, hogy inspirálj, gyógyíts, és emlékeztess másokat arra, hogy ők is egyedi csodák.

Az élet sokszor tűnik nehéznek, de te sokkal erősebb vagy, bármely kihívásnál. A lelked mélyén ott van az a hatalmas erő, amely képes minden nehézséget legyőzni. És bármilyen sötét az éjszaka, ne feledd, a lelked fénye bevilágítja előtted az utat. 

Igazi ajándék vagy, a világ sokkal jobb hely, mióta létezel. Ne félj ezt elfogadni! Ne félj ragyogni! Ne félj önmagad lenni!

Legyél büszke arra, hogy fényed beragyogja a világot, és a jelenléted hatalmas hozzájárulás mindannyiunk számára. Köszönöm, hogy itt vagy, és köszönöm hogy az vagy, aki.

Szeretettel: 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések